- Motosikleti
- Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
- Konu Yazar
adam tur motoru soruyor nc al v storm al diyorlar sadece yaşı genç km az diye fakir piskolojisi böyle oluyor sanırım
bir arkadaşım k 1200 gt kullanıyor 6 yıldır onda gezmediği yer kalmadı türkiye gürci rusya hiç yolda kaldığını duymadım görmedim bu adam benim 10 yaş daha yeni afrika mı beğenmiyor koltuk ısıtma hız sabitle vs yok diye yeni ve az km olması onu cezbetmeye yetmiyor ben biniyorum motora yola çıkıyor intercomu açıyorum araba bu kadar konforlu değil diyor
v storm veya nc bindim kesinlikle rüzgar manyağı oluyorsun çünkü ön göğüsleri çok ince omuzlara öyle bir rüzgar vuruyor ki aklın durur ha uzun yol yapılır mı evet ama 125 cc ona ile de uzun yol yapılır ona bakarsan yani uzun yol konforları sıfır
Teşekkür ederim değerli forumdaşım.
Rüzgar yemek istemiyorum çünkü yeteri kadar rüzgar alıyorum hali hazırda. Ve uzun yolda da konfor / hız benim için çok önemli.
Araba ile seyahat etmek son yıllarda fazlası ile sıkıcı olduğu için araba konforunda veya ona yakın ama son derece atik/hızlı/haz veren bir motor aradığım için forumdan fikir istedim. Arabaya artık mabadımı koymak dahi istemiyorum, koyarsam da hanım sağolsun arabayı kendisi kullanıyor ben de işletme maliyetlerini karşılıyorum
Burada az ya da çok yorum yapan tüm arkadaşlarımın görüş, fikir, tecrübelerini çok önemsiyorum. Kendimin de ne istediğini çok iyi bildiğim için mantığım K1200 GT dışında pek bir yere götürmüyor beni. Bütçem el verse 2013 ve üzeri R 1200 RT lere de bakacağım ama bütçe maalesef uygun değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@F54 NC750 yi konu sahibi ekledi listeye , K1200GT soran adama biz NC tavsiye etmedikikisini yanyana görünce NC daha hayırlı olur diye yorumladım ama arkadaşda Hayabusa varmış K1200 de caizdir diyorum , @Ahmet Buğra K1300 sormuşsun TR de var mı diye , evet vardı ilanlarda da şu an satan yok sanırım..
Bugün merak edip bir bakayım dedim, https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-keskin-otomotiv-den-hastasina-1246681114/detay
Deli bi rakam, aslı astarı yok benim gözümde.
2009 model 80 bin km ve 850 bin TL
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
adam tur motoru soruyor git gt 1200 al de fjr 1300 de paneuropan'al de nc'ne yayavan et saman gibi kalır diğer motorların yanında
sende'de değişik birşeyler var millete nc al diyon kendin bmw ye biniyorsun
Maalesef bütçe kısıtlı olunca da belli bir modelin üzerine çıkamıyoruz, haliyle seçenekler de azalıyor.
K 1200 GT den devam edeceğiz, alım yaparsam veya bakmak için belirlediğim motosikletler olursa yine buradan paylaşmaya devam edeceğim.
Son düzenleme: