Uzun Turlar için 2008 / K 1200 GT vs Muadilleri

F54

adam tur motoru soruyor nc al v storm al diyorlar sadece yaşı genç km az diye fakir piskolojisi böyle oluyor sanırım
bir arkadaşım k 1200 gt kullanıyor 6 yıldır onda gezmediği yer kalmadı türkiye gürci rusya hiç yolda kaldığını duymadım görmedim bu adam benim 10 yaş daha yeni afrika mı beğenmiyor koltuk ısıtma hız sabitle vs yok diye yeni ve az km olması onu cezbetmeye yetmiyor ben biniyorum motora yola çıkıyor intercomu açıyorum araba bu kadar konforlu değil diyor
v storm veya nc bindim kesinlikle rüzgar manyağı oluyorsun çünkü ön göğüsleri çok ince omuzlara öyle bir rüzgar vuruyor ki aklın durur ha uzun yol yapılır mı evet ama 125 cc ona ile de uzun yol yapılır ona bakarsan yani uzun yol konforları sıfır

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
adam tur motoru soruyor nc al v storm al diyorlar sadece yaşı genç km az diye fakir piskolojisi böyle oluyor sanırım
bir arkadaşım k 1200 gt kullanıyor 6 yıldır onda gezmediği yer kalmadı türkiye gürci rusya hiç yolda kaldığını duymadım görmedim bu adam benim 10 yaş daha yeni afrika mı beğenmiyor koltuk ısıtma hız sabitle vs yok diye yeni ve az km olması onu cezbetmeye yetmiyor ben biniyorum motora yola çıkıyor intercomu açıyorum araba bu kadar konforlu değil diyor
v storm veya nc bindim kesinlikle rüzgar manyağı oluyorsun çünkü ön göğüsleri çok ince omuzlara öyle bir rüzgar vuruyor ki aklın durur ha uzun yol yapılır mı evet ama 125 cc ona ile de uzun yol yapılır ona bakarsan yani uzun yol konforları sıfır
rüzgar yemeyen motosiklet var adına araba deniyor

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Olmazsa olmaz seçeneklere 'cruize control de eklenebilir.

Uzun yol ve konfor deyince

F54

Sonunda halimizden anlayan çıktı ya. Hele şükür. Nerdesin horasanın yiğidi. At biniyoruz ralliciyiz diye millet bizi Elon Musk sanıyor.
bu zenginlik durumu tamamen piskolojik
şimdi 2018 model nc ile 2006 model gt aynı fiyatta birisini alan az yaksın bozulması satarken hızlı satayım diye düşünüyor bmw alan da ya dünya ya bi kere mi gelceğiz başımıza birşey gelmez gelirsede önemli değil hallederiz keyfimize bakalım diyor
dünya'da kim keyfine bakar sadece zenginler. Zenginler geleceği düşünüp kaygılanmaz korkmaz dünya şeyinde olmaz hayatı yaşar
elon musk'un bu gün bütün mal varlığını elinden alsanız yani halk diliyle fakir bıraksanız çok değil 5 yıl sonra tekrar dünya nın en zengin insanı olmayı becerir
ha bu arada nc alan veya v storm alan birisine fakir demiyorum
seçim yaparken kriterleri ilerki zamanlar için de yapabilir bunda da sıkıntı yok normal dir
bu seçenekler içinde ileriye dönük tavsiye verenlerde fakirlik piskolojisi

Son düzenleme:

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Millet kendini zengin göstermeye çalışır biz zengin olmadığımızı kanıtlamaya çalışıyoruz.

@F54 NC750 yi konu sahibi ekledi listeye , K1200GT soran adama biz NC tavsiye etmedik 😅 ikisini yanyana görünce NC daha hayırlı olur diye yorumladım ama arkadaşda Hayabusa varmış K1200 de caizdir diyorum , @Ahmet Buğra K1300 sormuşsun TR de var mı diye , evet vardı ilanlarda da şu an satan yok sanırım..

Son düzenleme:

F54

@F54 NC750 yi konu sahibi ekledi listeye , K1200GT soran adama biz NC tavsiye etmedik 😅 ikisini yanyana görünce bunu soran adama NC daha hayırlı olur diye yorumladım ama arkadaşda Hayabusa varmış K1200 de caizdir diyorum , @Ahmet Buğra K1300 sormuşsun TR de var mı diye , evet vardı ilanlarda da şu an satan yok sanırım..
adam tur motoru soruyor git gt 1200 al de fjr 1300 de paneuropan'al de nc'ne ya:confused: yavan et saman gibi kalır diğer motorların yanında
sende'de değişik birşeyler var millete nc al diyon kendin bmw ye biniyorsun

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...
Öyle deme yahu, benim V Strom'a GP'nin camı + deflektörünü taktım mis gibi. Tabi ki bir RT vs değil. Ancak uzun yolda zaten 140-150'yi geçmem, o süratlerde de acayip rahat. 450k bütçe ile sorunsuz masrafsız yürütülecek K1200GT varsa neden olmasın? V Strom nerde K serisi nerde, kıyas kabul etmez. Şahsen bilmem kaç sahibi olmuş karmaşık Alman makinesinden uzak dururum. G3 yerine her zaman AK47'yi tercih ederim. (Askerlik Ege Ordu'da AK47 ile yapıldı...)

V Strom nerde K serisi nerde, kıyas kabul etmez....
Türkiye gibi ülkelerde Vstrom , Africa , Tiger yada GS , Super Tenere gibi uzun süspansiyon mesafesine sahip lastik yanakları geniş motorlar çok çok daha iyidir , K serisi ise asfalt motorudur hele iki kişi çantalar tam doluyken zemin biraz bozuldumu tadı kaçar seyahatin..

Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
Vfr1200Crosstourer öneririm Vfr1200F de öneririm. Bende Vfr800xcrossrunner var.
Yakın 2 arkadaşımda Vfr1200cross var. Memnunlar. Şehir içi ağır motordur ama yolda iyidir. Kayış aktarmalı vs.

Bmw 1200gt ise ömürlük kullanmaya güzel motor. Aynı yıl üretimi Bmw F800S var bende. Gerçekten keyifli ve yılına göre iyi bir motor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar