üzücü :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/129103/THY_nin_genc_pilotunun_kahreden_olumu.html

koruyucu kıyafet ekipman ve kask olmasına rağmen hayatını kaybetmiş. allah rahmet eylesin. o kıyafetler ekipmanlar ve kask evet küçük çaplı sürtünmeli yan yatmalı ufak düşmeli çoğu kazada sıyrık bile aldırmasada bizlere demekki onların giymekde bizi ölümden kurtarmıyor. kontrollü sürüş en güzeli. adamın altındada super sport varmış sanırım. makinelerin gazına gelmeyelim. tekerimiz düz bassın.

Allah rahmet eylesin.

Bayaa sert girmiş belliki şase kısımını bile içeri sokmuş.

edip2_1.jpg

kardeşimiz pilotmuş. motosikletle uçulamayacağını acı bir şekilde öğrenmiş, hatırlatmış. Dikkatli olalım arkadaşlarım...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendini bilmez bir şekilde motosiklet kullanıp, şehit içinde 300 km/h hızla giden tipler için diliyorum bunu. İleride benim başıma bela açacağına kendi pisliklerini kendileri temizliyorlar işte

eklemeyi unutmuşum; her gün biri, bir gün hepsi inşallah. 8-10 bin euro'luk motora biniyor olmak başkalarının hayatı ile billur geçebileceğiniz anlamına gelmez.

Huzurunuz bozulmasın gençler, adam gibi kullanın motosikleti. Bu arabaya bu hasarı verecek kadar hızlı sürmeyin mesela :cat:
İnsan kendi haklarına saygı isteyince neden adı huzuru bozucu tartışma başlatmak olur lan ? Bu rahmetli o arabaya değil bana da çarpabilirdi veya bir yayaya.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uydurma be hicbir soz seni hakli cikarmaz lafa bak millete olum diliyor sonrada bizim mesajlarimizi sikayet ediyor.yoneticilerinde masallahi var adami uyaracagina bizim mesajlari siliyor bravo size

Aralara giriyor musun motorla çok merak ediyorum zuzuw kardeş?
ya da tabelalara tam mı uyuyorsun ? Kırmızı ışıkta aralara gitmiyor musun ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne gibi kullanirsa kullansin insandir o.eger illa bisey dileyeceksen yaptigi yanlisi farkedip hatasini duzeltmesini dile millete olum dileyecegine.yanlis yapiyorsun yakismiyor

Moderatör
Allah rahmet eylesin, sevenlerine, en önemlisi hayatta ise annesine sabırlar versin.
Konu amacına ulaşıp, yitip giden bir hayatın arkasından bile hakarete varan tartışmalar sebebiyle kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar