Üzgünüm ama kötü haber...!

Herşey babamın iş yerine bağırarak girmesiyle başladı..!
Yeter artık binmeyin şunaaaaaa :salut::salut::salut::salut::salut:
Bi an deliye döndüm hayır mı baba...
Çıkta dışarıya da gör !!!!!!!!
Dışarıda korkunç bi manzarayla karşı karşıya kaldım :pale::pale:Ufak bi scoter iki kişi üzerinde en ufak koruma yok :pale: kaldırıma çarpınca yan yatmış motor arkadan gelen hızlı araçlar üzerinden geçmiş 2 kişi yerde paramparça beyinleri akmış vaziyette:pale::pale: Görünce gözlerimden yaş geldi :salut::salut:Anlatırken bile gözlerim doluyor:silent::silent: 2 ocagın ateşi söndü.İki ailenin çocukları babasız kaldı eşleri kocasız kaldı :pale:Allah ailelerine yardım eylesin Sabırlar versin.Allahtan rahmet diliyorum ölen kardeşlerimize.
Böyle bi durumu görmüş olan ailemin halini düşünemiyorum.Babam karakara düşünüyo oturmuş.Çaktırmadan kapının önünde duran motoruma bakıyo içi sızlıyo,Allah bilir aklından neler geçiriyo bilmiyorum.Bazen düşünüyorum benim bu kadar acı çektirmeye hakkım var mı diye ama bırakamıyorumda motoru .Lütfen korumasız binmeyelim arkadaşlar.Belkide kafalarında kask olsaydı kurtulabilirlerdi:pale::pale::pale::pale::pale: Çok kötü durumdayım bagışlayın :salut::salut::salut::salut:
Bi kaç foto atacagım.Kaza köprünün altında oldugu için aşagıya inemedik yukarıdan baktıktam cesetlerin fotolarını atmayacagım.Sadece ortamın bi kaç fotosunu atayım :salut::salut::salut:
Yer devlet hastanesi,Tilmen hotel ve ravanda hotel üçgeninin tam ortası köprünün altı

dsc02677st0.jpg

Kaza kangoo nun ön tarafında gerçekleşmiş ve çekicideki transit kazaya karışanlardan:pale:

dsc02687lz6.jpg

Gazeteciler yakından fotosunuda çekti belki yayınlarlar,Savcılıktan felan gelinip epeyce bi incelemenin ardından kaza yapan motorsikleti ve cesetleri götürdüler.

dsc02686fq1.jpg

Acaba tanıyan eden var mı arkadaşlar :pale::pale: Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum:pale::pale:

Offff çok kötü.. Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabır diliyorum.:pale:

yazık ya bu köprü girişleri çok tehlikeli çok dikkatli olmak gerek:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin okurken bile insan kendini kötü hissediyor yakınlarına allah sabır versin koruma şart

Allahtan rahmet ailesine sabır dilerim.Böyle bir acı cok büyük geride kalanlar ne durumdadır kim bilir kimse böyle acı bir haber almasın.

Allah rahmet eylesin çok kötü bi durum yakınlarına sabırlar versin inş söyleyecek söz bulamıyorum...:pale::pale::pale:

Gaziantep İl Temsilcisi
Allah rahmet eylesın ailesıne yakınlarına sabır versın ne diyecegimi bilmiyorum :cyclopsan:cyclopsan

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun ve rabbim ailesine sabır versin

ailenin ve senin karşılaştıgınız manzara çok kötü elbette babanın aklından da çogumuzun ailesinin aklından geçen şeyler geçmiştir sana düşen gördüğün manzaradan dersini alıp motosikletin üzerinde ona göre hareket etmek
sen tüm önlemini al takdir Allahındır.

allah rahmet eylasin çok kütü bir olay etkilen memek mümkün deyil yakınlarının başı sağolsun .

yüzlerce hayat kaybolup gidiyor ne kadar bağırsak ne kadar mücadele etsek yaşanıyor.
ama durmak yok çok üzgünüm gene çük üzgünüm.
mekanları cennet olsun ......................................................

Motosikleti
Dl650vstorm
Allah rahmet eylesin yakınlarınada sabır...:pale:

Çok çok üzücü bir durum...
Allah yakınlarına sabır versin ölenlere rahmet eylesin:pale:

Allahtan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.Ailesinin ve Camiamızın başı sağolsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar