Uzaktan Kumanda ile motoru ateşlemek.

Altaki videoyu gördüm ve bir anda uzaktan kumanda ile motosikleti ateşlemek bana çok anlamsız geldi .

[YT]yDN4H79kZp4[/YT]

ve anladım ki ben eski tip bir kullanıcıyım üzerine oturup kontağı cevirenlerden ve hafif gaz verip bundan mutlu olan biriyim :mrgreen: Sizin fikriniz nedir?

Belkide ayak marşı bile farklı güzel olabilirdi. :queen:

Aynen bende böle kullanmam oturup kontağı kendin çevirmek gibi güzel bir şey yok bune böyle :) paylaşım için teşekkürler

Balkondan basarsın çalışır.. Motor ısınır bu sırada sen de giyip hazırlanıp çıkar hemen basıp gidersin :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uzaktan kumandayla motoru çalıştırmak diil de uzaktan kumandayla evin kapısını açmak olsa keşke ... çok gıcık oluyorum yaa : )

sdt

Motor kullanıyorsan bineceksin kontağı çevireceksin ve gaz vereceksin. Ne o öyle balkondan bas aşağı in git. Çok itici geldi açıkçası.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eve ayık kafayla gidersen anahtar deliğini daha kolay bulursun :p

:p aman ne komik :mrgreen:

yok yok cidden ben evin kapısına uzaktan kumanda taktıracam , yapabilirler mi acaba öle bişey : )

uzaktan kumanda bilmiyorum ama kart okuma sistemleri var. bazı resmi dairelerde kullanıldığını biliyorum. evler için pahalı olabilir fiatını bilmiyorum.

rif

Ben okula giderken evden çıkmadan 3 veya 4 dakika önce uzaktan çalıştırırım motor ısınsın diye.Sonrada basıp giderim ben inene kadar motor ısınıyor zaten çok kullanışlı bence :p

:mrgreen:motoru kumanda ile çalıştırma sistemi 90 yıllardan beri var:mrgreen:

Benim arkadaşım kanuni rokkoya yapmıştı alarmla birlikte takılan bi sistemdi :)

Ben ,olum şunu calıştırda bi tur atayım dediğimde arkadaşım calıştırırdı tam üstüne bindiğimde gıcıklığına kapatırdı kontağı.:salut:

Bu olayı üstünde giderken eğer kumandanın cektiği uzaklıktaysa da yapıyordu :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar