Uyku sorunu ! :(

Uyku sorunu çekiyorsan askere git. Gittiysen göz kapaklarını kestir...:p:sunny::pl:

Sercan aynı sorun bende de var. :cherry:
Sabah saat 09:00 mesai başlıyor ben 09:10 civarı uyanıyorum :p
Metal müzik etkili olmuyor. Aksine daha bir tatlı uyunuyor. Tecrübeyle sabittir.
Telefonda old phone zil sesi var onu kullanıyorum en sinir bozucu olanı o. Uyanıyorum ama kalkamıyorum tekrar yatıyorum.
Bence bunun sebebi çalıştığımız işi sevmememiz :(
O güne kalkmak istemiyoruz, iş yerine gitmek istemiyoruz
Tek çıkış yolu pişkinlik :)
Bizim patron alıştı artık 10:30 da tünaydın diyorum ''ooooo patron hoşgeldin'' diyo :S

Ahahahaha :queen: Ben o kadar geç kalmış olsam büyük ihtimalle şimdi işsizdim :mrgreen:

Bu arada yarın DoRock tayım büyük ihtimalle orda olursan görüşürüz :wiinkk:

Ama motorsuz:pale:

Gideceğiniz yerde bi kıza aşık olun :p

Tecrübeyle sabittir :mrgreen:

Uyku sorunu çekiyorsan askere git. Gittiysen göz kapaklarını kestir...:p:sunny::pl:[/QUOT

:queen:Askerlik yapmadım ama yapmış olsamda göz kapaklarımı kestirecek kadar psikopat değilim :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:03 ----------

Gittiğim yerde 9 erkek 50 küsür kız var hangisine aşık olayım bilemedim :queen:

Uyku sorununun nedeni belli oldu.
Bu saatlere kadar forumu takip etmekten olmasın.
Süresiz bir ban iyi gelebilir :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar ben sabahları ikiside uyuz bi sesi olan iki tane alarm kurmama rağmen uyanamıyorum ve her sabah işe geç kalıyorum... :salut:
Çalan alarm sesleri rüyama giriyo rüyamda bi olay esnasındaki sesler gibi geliyo bana :pale:
Uyanmak için değişik taktikleri olan arkdaşlar varmı acep :silent:

banada bazen oluyor, kapı çalıyor ve rüyamda çalıyor sanıyorum doğal olarak kalkıp açmıyorumm:):)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:58 ----------

Uyku sorunu çekiyorsan askere git. Gittiysen göz kapaklarını kestir...:p:sunny::pl:[/QUOT

:queen:Askerlik yapmadım ama yapmış olsamda göz kapaklarımı kestirecek kadar psikopat değilim :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:03 ----------

Gittiğim yerde 9 erkek 50 küsür kız var hangisine aşık olayım bilemedim :queen:

hepsine birden aşık olur en mantıklısı.. uykuna zararı olmaz.:queen::queen:

Bana kalirsa bir pisikologa gitmen gerek..
Benim gibi.
Ben bu adama basvurdum bütün derttlerim kaybolmustu..
Neydi adamin ismi ülem....:pr:
Johnnie Walker di sanirim...

Visitenkarte si duruyor hala bende..
Tavsiye ederim... :cherry:

Ülem bu uyumak icindi yahu...
Karistirdim...
Az dur sana uyanmak icinde birsey bulucam... :cherry:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Erken yat.

Ben sana şöyle birkaç örnek anlatayım da moralin düzelsin:wiinkk:

Üniverstedeyken yurtta kalıyordum ve ranzanın üsüt tarafında yatıyordum. Sabahları erken kalkmak benim için imkansız ötesi oalbiliyordu. Telefon yatağımda olduğu zaman çalmasıyla kapatmam ve saatlerce uyumam işten bile değildi. O yüzden bir taktik geliştirdim. Arkadaşlarında dediği gbi telefonu uzağa, yere koyuyordum. Hem şarj oluyordu hemde çaldığı zaman diğer uyuyan 3 kişi telefonumu kırmasın diye kapatmam gerekiyordum, tabi doğal olarak da bunun için ranzadan aşağı inmem gerekiyordu. Bu taktiği uyguladığım zamanlar kaç defa elimde telefonla öğlen 11~12 de uyandığımı bilirim. Ranzadan inip telefonu yanıma alıp, tekrar ranzaya çıkıp uyuyorum ve hiçbişey hatırlamıyorum...Arkadaşlarım söylemese inanmıycaktım...Dönem tekrarına sebep olan dersin finaline yarım saat geç kaldığımı bilirim...

2.si, Çok su içmek kesinlikle işe yarıyor...Ancak benim gibi çok ağır uykudaysanız çok tehlikeli. Birkeresinde rüyamda "yav çok sıkıştım, şu köşeye yapıvereyim, hem rahatlarım..." deyip direkten döndüğümü hatırlıyorum...Normal uykular için ise ideal çözüm ancak sağlıksız da olabilir tabi.

3.sü, Müzik yada alarmların rüyanıza girdiğini söylemişsiniz. Müziğin rüyalara girmesini filan geçeli çok oldu... Ben 17 ağustos depremi zamanlarında rüyamda deprem olduğunu görmüştüm, ve çoook uzun gelmişti bana o deprem. "Lan yine deprem oluyor, nebiçim deprem bu böyle..." derken gözlerimi bir açtım, annem beni sallıyor..."Olum kalksana artık yaa..."

Burada okuduğum bu çözümlerin çoğuna buna benzer cevaplar verdim, taa ki şunu okuyana kadar...

:cat::cat::cat:

Çok tatlı bir çözüm.Eğer fırsatın varsa dene bence. İşe yararayacaktır. Üstelik kendine işkence yapmaktan da kurtulursun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar