uygun fiyatlı motor tavsiyesi

slm aranıza yeni katıldım :queen: ayrıca bugün ehliyete de başvurdum 1000-1500 ytl arası vitesli motor alabilirim:pr: en uygun fiyat ve yakıt hangisinde siz ne tavsiye edersiniz :wiinkk:

bu saatte ne motoru allasen yhaa:pr:

(devlet dairesindeki memur smileysi ; sabahhh gelll :p)

hos geldiniz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgedin öncelikle :rendeer: o'fiyata bulmanız biraz zor ama yinede şansını bir dene... www.sahibinden.com

ehlıyet elıne gecsın sonra basla arastırmalara sımdı motor alma sezon acıldı mıllet uçuo :D

Ya napıyım birden içime motor aşkı doğdu :cherry: Ehliyete yazıldım ama ön araştırma yapmak istiyorum bu yüzde sizin tavsiyelerinizi bekliyorum öğrenciyim bilirsiniz işte klasik öğrenci durumları bu fiyatlara ancak işte ne alabilirsem :salut:

Aramıza Hoş Geldin:rendeer:

sıfır alacak isen benim motor u bir incele:)

Mondial den iyi bir seçim bence:cat: :wiinkk:

cruiser sanırım sizin motor tipinden biraz spor olsun istiyorum kymco ck 125, kanuni windy 125 , mondial 125 kt ,jinnun 125 cc bunlar ı diyorlar hangisi mantıklı ki

teşekkür ederim motorlara bakıyorum ama teknik donanım ve yakıt olarak da nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum

bu fiyatlara sıfır zor bulurum sanırım özelliklerinin iyi olması önemli benim için 2. el olsun benim olsun söylediğim motor tiplerinde :cherry:

biraz daha ekleyerek bir ybr alabilirsin:) al bir YBR arkakana bakma derim:wiinkk:

arkadaşım da apache öneriyor hem daha uygun muş hem daha kaliteliymiş fakat işte fiyatlar beni aşıyor

slm ben aranıza yeni katıldım ben bir motorsiklet aldım asya 125'lik
asya motor nasıl acaba

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:28 ----------

bu 3 gündür almışım iyimi yapmışım kötümü yapmışım motor daha açılmamış herkes diyorki iyi değil bide siz bişeyler önerin

konu hort .. ayrıca asya yerine kanuni windys yada breton alsaydın daha iyi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar