Üyelerimiz Hakkında Bilgiler (Profil,Msn,isim,is,vb)

Burak KAhraman,yas 25,Hindistan da bayan ve erkek uzerine hazir giyim uretimi yapiyorum,Hindistana geldikten sonra( 2 yil once) motor sevdasi basladi,
simdiye kadar,Yamaha fz , bajaj pulsar,yamaha enticer kullandim son olarak da honda cbr250r abs kulaniyorum,
herkese saygilar,sevgiler.

H.ibrahim
İstanbul And.
Çin mali bir motorum var satıp CBF 150 Alıcam. İnş. 2011

Arda Takmaz
İstanbul
0 rh +
Yuki 250 Çakma Shadow :)
Çağrı merkezi personeli
[email protected]

Bulgar muhaciri bir ailenin oğluyum. 1998 Yılından bu yana motor kullanıyorum. İlk motorum kawasaki kx 50 idi her tarz ve güçte motor kullanmamın ardından. Tarzımı kesinlikle bir choppercı olarak oturttuğuma inanıyorum. Ve kullandığım motorlar arasında bana en hitap edenin Honda Shadow vt 750 c olduğunu söyleyebilirim. Mesleğime gelince tiyatro eğitimi aldım 1997 yılın itibari ile 10 yıl tiyatro yaptım ancak asıl gelir kaynağım aile şirketimizden gelmekteydi. Ardından yaşadığımız bir sorun ve ekonomik krizinde etkisi ile iflas ettik. oyunculuk tek başına ekonomik anlamda yeterli olmadığı için bırakmak zorunda kaldım. 2006 yılından bu yana geçen sürede Askerlik görevimi Edirne Uzunköprüde tamamladım ve çağrı merkezi müş. temsilcisi ve tele satış personeli alanında çalışmaktayım.

demir57 :[email protected]

sami taşdemir, 54 yaşında, istanbulda, sultanahmet bölgesinde turizm otelcilik sektöründe bulunmaktayım. Klüp arkadaşlarımdan dileyen olursa,
konaklama konusunda faydalı olabilirim.

Son düzenleme:
Harun GÜRBÜZ 17

Bilişim Öğrencisi+Alabalık Yetiştirmeciliği

Çinli Motorum Vardı yeni sattım. Soğukları atlattım mı Apache yada 2.el süpermoto alıcam.

[email protected]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Buraya biglilerinizi yazmak ne kadar doğru?Bir sürü düzenbaz varken telefon numaranızı yaşınızı ve işinizi yazıyorsunu hırsızlar daha ne yapsın evinizi bulmaları bir kaç dakka alır herhalde evde uzak oldugunuza biliyorlara hop motor gitti ev soyuldu.Halka açık ortamlarda bilgilerinizi vermeyin.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Buraya biglilerinizi yazmak ne kadar doğru?Bir sürü düzenbaz varken telefon numaranızı yaşınızı ve işinizi yazıyorsunu hırsızlar daha ne yapsın evinizi bulmaları bir kaç dakka alır herhalde evde uzak oldugunuza biliyorlara hop motor gitti ev soyuldu.Halka açık ortamlarda bilgilerinizi vermeyin.
Bu kadar paranoyak olma... Bu başlık 4 senedir var.. Kimsenin motoru çalınmadı evi soyulmadı...Zaten açık adres vermiyor kimse...
Sakınan göze her zaman çomak girer... Atasözüdür bu.... :cat:

burası türkiye dostum abd değil arkadaşında dediği gibi paronaya yapmaya gerek yok.
telefonunu yazan insan çekincek bişeysi olsa zaten yazmaz
burdaki herkesin akli dengesi yerinde:)

kadir özübek
20 yaşındayım
elektronik haberleşme teknikeriyim
kpss dershanesine gidiyorum
motorum yok ama elbet alaçammm
[email protected] motor seslerinden çok pis haz alıyorum :) hayırlı günler abilerim

Adı Soyadı: Gökhan Bakşi
İl: İstanbul
İşi: İnternet Alıveriş İşportacısı (şimdilik cep telefonu aksesuar, kılıf, kapak, yedek parça, parfüm, kozmetik ürünleri satıyorum..)

Askerde kısa künye okuyo gibi hissettim şimdi.. :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar