Üyelerimiz Hakkında Bilgiler (Profil,Msn,isim,is,vb)

Merhaba,
İsmim Yavuz.
41 yaşındayım. Mesleğim Finans.
Taze motorcuyum... İlk etapta Amacım Tüm Türkiyeyi karış karış gezmek.
Sadece Kerpe'ye Şile'ye değil, Kenya'ya Şili'ye kadar gidebilmeyi ümid ediyorum.
Herkese Selam...

adım emrah soy adım umut 22 yaşındayım 10 yıldan beri hem öğrenciyim hem çalışıyorum şuan tali su bayisi işletiyoz.....deu da makine teknikerliği (İ.Ö) okuyorum msn adresim [email protected]

savaş aydın(fast_driver) yaş 19 istanbul güngörende oturuyorum network işi yapıorum
10 güne kadar motorum gelıo ama ehlıyetıme a2 3 ay sonra eklenecek:pr:
msn:[email protected]

Denizli İl Temsilcisi
isim :eek:kay
soyisim :şen
mevcut:zn125
alıcağım:fz6
memleket:Denizli
şimdi:kktc
okul: girne amerikan üniversitesi
mail:eek:[email protected]
cep:05338621776
motor üstünde 50.000 devirmişimdir hepsi dahil
17 yaşımdan beri motor sürüyorum

Ben Hakan Kocaeli Gebzeden. Yaşım 23 Fabrikada İşçiyim.Borç Harç Dün Kanuni seyhan 125 aldım.Hayatımda İlk Defa Bugün Vitesli Kullandım. Çok Güzel Bi Duyguymuş. MUTLUYUZ :)

Abicim Öyle Diyosun Ama Temiz Kullandıktan Sonra Ne Olur. Çekişi Düşer Falan ama dökülmez herhalde.Zaman Göstercek Artık.

Motosikleti
750x
Sinan AKSU, 1980 doğumluyum. Bir tekstil firmasında yöneticilik yapıyorum. İstanbulda yaşıyorum. Çocukluğum fatih ile karagümrük arasında biyerde geçmiş, bu iki semt adamı manyak eder, birinde racon kesilir diğerinde fetva verilir. Neyse toparlıyorum ; [email protected]

müge özdemir 1984 dğumluyum ist yaşıyorum henüz bi motorum yok ama olucak ilk defa 2 gün önce scooter kullandım çok olmasada o bile güzeldi :)

Motosikleti
Hornet
Emrah Arikan
Memleket : İstanbul
İkamet : Aydın/Didim
Meslek: Turizm
Motör:Asya 150 T19A(yani Jesica):cherry:
Önümüzdeki aylarda Hyo gtr250r (Veronika geliyo):mrgreen:
Msn:[email protected]

Motosikleti
750x
yılmaz beyin bi arkadaşı var suat diye ondan aldım ilk dersi yılmaz bey pek müsait değilmiş sanırım bidahaki dersimiz de vitesliyle olcak çok heyecanlıyım saol valla sayende :)

vay kel yılmaz vay.. Ne demek annem, tabiki yardımcı olacagiz, doğru yoldasin, eğitim şart..

Tuncay BİRDAL İstanbulda oturmaktayım Özel bir Şirkette satış ve pazarlama Müdürü olarak çalışmaktayım , aranıza yeni katıldım daha 1 aylık motorcuyum bir hevesti aldım ama ilk kazamı köpeklerin kovalaması sonucunda sol ayağımın üstüne yatırdım motoru 20 gün sancı çektik her halde emeklemeye başlayan bebekler gibi bu işte düşe kalka olucak sanırım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar