Üye Fotoğrafları

Motosikleti
Forza250-cygnusL
[URL=http://imageshack.us][/URL]

bu resim sen çatlayasın diye çekildi..... Daha evde otur...İzni de yedin....
Ben ooooo....Ora senin bura benim...Geziyom....

Resimlerin her hakkı saklıdır...Hiçbir şekilde alıntı yapılıp kopyalanamaz....Başka sitede yayınlanamaz....

Topice ilk resim benden di.... Al sana ikinci karizmatik resim.... Bakar bakar ağlarsın......:p

Son düzenleme:
ben sana verecegi cevabi soyleyeyim topic sahibinin.
Sen kendine bak fodul ve kıbıl insan :bounce::bounce::bounce:
Kıbıl ve fodul'u merak edenler eksisozluk'e bakabilirler:bounce::bounce:

spirnof
moldavyada çakma vodkaları içe içe şaşı olmuşsun herhalde aslan gibi kardeşime ne yakıştırmalarda bulunmuşsun siz kendinize bakın lorel ile hardi ikilisi :queen:

hardy.jpg

OOooo alpcim karizman 1500...güzelmiş...iş yok güc yok...oh valla kebapsın...

dede yav yatarayak kitleyecem şimdi...:p

işiniz gücünüz yok...eliniz şeyinizde takılın bakem...saadet zinciri bi gün kopar...:p

vayyy erkekkkkkkk geldi ...haşin erkek vahşi cazibeli adam geldi...Cerroşum benim...:p

Son düzenleme:
OOooo alpcim karizman 1500...güzelmiş...iş yok güc yok...oh valla kebapsın...

dede yav yatarayak kitleyecem şimdi...:p

işiniz gücünüz yok...eliniz şeyinizde takılın bakem...saadet zinciri bi gün kopar...:p

vayyy erkekkkkkkk geldi ...haşin erkek vahşi cazibeli adam geldi...Cerroşum benim...:p

hep kitleyecen zaten gına geldi artık bu kelimeden

mete abi bizi unutmuşun ööle olsun

hayrola dostum neyi unuttum yav...:pale:

ben yatıyom müsada adin agalar...iş güc var bu serseri alp bbadaya laf yetiştirecek zamanım yok...Cerroşum bi sünnet ediver şunları...ilgilen yavrucum...:queen:

Derin Not...Cerroşum ...fenni sünnetcidir...keser...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL

spirnof
moldavyada çakma vodkaları içe içe şaşı olmuşsun herhalde aslan gibi kardeşime ne yakıştırmalarda bulunmuşsun siz kendinize bakın lorel ile hardi ikilisi :queen:

hardy.jpg

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bukadar mı uyar bi resim .....:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Anca gülüyorum zaten ikisine....:queen::queen::queen::queen::queen:

Biri şıracı biri bozacı.....:queen::queen::queen::queen:

aha cerroş bu...benim adamımdır...tabelada tekimdir...

İranlı eski devlet başkanının(rahmetli) Ayetullah Hamaneyin kankasıdır...:queen:arkası sağlam yani...:p

[

Topice ilk resim benden di.... Al sana ikinci karizmatik resim.... Bakar bakar ağlarsın......:p

:queen:

ulan sen asıl buna gül...tipe bak çay demle...:queen:

hibintomusun olm bu ne bea...evli barklı adamsın...utan be halinden...eşşek kadar adamsın ama kılık kıyafet ofsayt...klavyede atıp tutuyon ama kılboş gibi geziyon...:queen:

Son düzenleme:
Sende bizi fino köpeği gibi yaptın abi he :)
tut olm parçala olm yakala olm falan :mrgreen::queen:

Sende bizi fino köpeği gibi yaptın abi he :)
tut olm parçala olm yakala olm falan :mrgreen::queen:

Estafurullah abim...hatamız olduysa affola...içimden gelen bişey bu...yakışıyo sana...sevdiğimden böle diyom...

Alp tunay...kampana kafa alper tunga...

bbaday...Bora babayı aldı...

kıllıtarkan...kaçakcı Kıllı...

:wiinkk:herkes adını biliyo zaten...

fürek' Alıntı:

aaa ayıp oluyo ama sen füreksen herkeside kendin gibi sanma lütfen o bu sitede sana mahsus bişey spirfonda moldovyada geniş dünya görüşüne hakim olduğu için seni yadırgamıyor hatta koruyor aramızda şıracının kıymetini bil:queen:

Estafurullah abim...hatamız olduysa affola...içimden gelen bişey bu...yakışıyo sana...sevdiğimden böle diyom...

:wiinkk:herkes adını biliyo zaten...

Bilirim güzel abim benim ne demek canın sagolsun senin. Kardesin kurban olsun sana (Bülent ersoy gibi oldu ama neyse) :queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bilirim güzel abim benim ne demek canın sagolsun senin. Kardesin kurban olsun sana (Bülent ersoy gibi oldu ama neyse) :queen::queen::queen:

Olsun oda sizden nasılsa..... :queen::queen::queen::queen:Yabancı diil...Fürek fürek.......:queen::queen::queen:

Len fürek sen iztanbulda don gömlek biniyon motora :pr::pr::pr: Ben kuşadasında polo şortla gezmişim hibnator mu oldum....

Gerçi neden kızıyorum ki?.... Sen öyle olunca bizide öyle sanıyon ama.....:queen::queen::queen::queen:

Sana bi bııırrrrrrr yaparım......:queen::queen::queen:

alla alla ya bende bi foto koymuştum ama silinmiş sanki yada ben bulamadım

ulen foto nere gitti mete

Olsun oda sizden nasılsa..... :queen::queen::queen::queen:Yabancı diil...Fürek fürek.......:queen::queen::queen:

Len fürek sen iztanbulda don gömlek biniyon motora :pr::pr::pr: Ben kuşadasında polo şortla gezmişim hibnator mu oldum....

Gerçi neden kızıyorum ki?.... Sen öyle olunca bizide öyle sanıyon ama.....:queen::queen::queen::queen:

Sana bi bııırrrrrrr yaparım......:queen::queen::queen:

İyide simdi benim gunahım ne be abi benide mete abiyle aynı kefeye koydun simdi :queen::queen:

lann ikili,gaza gelip karizma diye foto atıyonuz siteye ama attığınız fotolar bile açık ofsayt.Fodul'u tanımlamak için mukemmel bir foto.ben napayım kardeşim,siz veriyonuz fotoyu elime,bende bunu eksisozluk'te fodul kısmına linkini vermezmiyim fodul resimdekine benzer bi şey diye :queen:.
bak can dostum güzel insan mete_han'a,kafada saç kesiği yoq !!!.tmm biraz kilolu ama oda boydan kurtarıyo işi :cherry::cherry::cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
lann ikili,gaza gelip karizma diye foto atıyonuz siteye ama attığınız fotolar bile açık ofsayt.Fodul'u tanımlamak için mukemmel bir foto.ben napayım kardeşim,siz veriyonuz fotoyu elime,bende bunu eksisozluk'te fodul kısmına linkini vermezmiyim fodul resimdekine benzer bi şey diye :queen:.
bak can dostum güzel insan mete_han'a,kafada saç kesiği yoq !!!.tmm biraz kilolu ama oda boydan kurtarıyo işi :cherry::cherry::cherry:

Tamam biraz kilolu saç kesiği falan yok.... Ama başka kesiği var be.....:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar