Üye Fotoğrafları

Ama başka kesiği var be.....:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Bu sabah işler var gayet ciddi evden çıkmaya hazırlanıyorum bide ne göreyim bu mesaj ne güldüm allahda seni güldürsün evet füreğimizin bi eksiği var kesmiş kurtulmuş :queen::queen::queen:

Moderatör (forrap)
alp_tunay,o capri short ne :p Sana geldiğimde seninkinden bende alayım la iyi olur demiştin,yeni mi aldın onu ? Baya benziyor yav:) (Gerçi benimki çok daha güzel :p)

alp_tunay,o capri short ne :p Sana geldiğimde seninkinden bende alayım la iyi olur demiştin,yeni mi aldın onu ? Baya benziyor yav:) (Gerçi benimki çok daha güzel :p)

capri iyide ustundeki göbek biraz kötü duruyo.ama kafadan işik çakınca insanın gözüne fazla belli olmuyo :queen::queen:

valla çok tatlı şeylersiniz...hepinizi ilgiyle takip ediyorum...:mrgreen:lan hanginize laf yetiştireyim şaşırdım valla...Smirno yavrucum uyma sen onlara...:p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu topik te böyle heba oldu gitti.

Tamam biraz kilolu saç kesiği falan yok.... Ama başka kesiği var be.....:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bu sabah işler var gayet ciddi evden çıkmaya hazırlanıyorum bide ne göreyim bu mesaj ne güldüm allahda seni güldürsün evet füreğimizin bi eksiği var kesmiş kurtulmuş :queen::queen::queen:

Başkasının makinasını görmeyen ...kendi makinasını Abdürrahman Çelebi icat etti sanırmış agalar...:cherry::bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Adam Forumun starı olacaktı ama önünü kestiler......:queen::queen::queen::queen:

alp_tunay;753035 [URL="[URL=http://imageshack.us' Alıntı:
29072007003oe6.jpg
[/URL]"][/URL]

Resimlerin her P

Bu tiplemi star olacak...anca kekostar olur...tipe bak çay demle...:queen:

Bu tiplemi star olacak...anca kekostar olur...tipe bak çay demle...:queen:

ama hangi star olcak ,pop starmı yoksa top starmı ?? anladınız siz onu :queen::queen::queen::cherry::bounce:

haa ayrıca mete_han abi,Erol_dayı'nın selamı var,dun beraber gezideydik,en sonunda almış bi makina.

Son düzenleme:
dee aleykummee selamm...vetebarüke aleyhte bi tesebbil...:phiç demedi zırto...kırdı kalbımızı...yokam siteden istifa etmişti demi...bi dohtur varmış ona yanlış yapılmış galiba ...grup toplu istifa oldu üzüldüm...selam olsun abime...yakışır ona hayabusa...

dee aleykummee selamm...vetebarüke aleyhte bi tesebbil...:phiç demedi zırto...kırdı kalbımızı...yokam siteden istifa etmişti demi...bi dohtur varmış ona yanlış yapılmış galiba ...grup toplu istifa oldu üzüldüm...selam olsun abime...yakışır ona hayabusa...

ewet abi,doğru biliyon,öyle bişey olmuştu.neysee.yazdıklarının bi kismından bi pok anlamadım ama herhalde kotu değildir:p.şimdilki hayabusa değil ama bi tiger almış.
dunku gezinin fotoları gelsin motoru ile birlikte atarım bi fotosunu

yetiştim uleyyn:mrgreen: topic fena faça çizmiş demlik gibi çizgili defter desem değil ne o öylee mudurnu piliçleri gibi çorap hele bembeyaz ulee artık krolar giyer oo çorabıı :queen: yetiştim hemen foto ekliyorum :cherry:

yetiştim uleyyn:mrgreen: topic fena faça çizmiş demlik gibi çizgili defter desem değil ne o öylee mudurnu piliçleri gibi çorap hele bembeyaz ulee artık krolar giyer oo çorabıı :queen: yetiştim hemen foto ekliyorum :cherry:

aklın yolu birmiş,bi söz vardır :3 kişi sana eşek dersen anırman lazım :queen::queen::queen::queen::queen:

şöyle göbeksiz ve kaslı ayrıca bol saçlı 2-3 fotom var ekleyeyim.benimki caprili değil ama idare etcez :)

Shot with SGH-E250 at 2007-07-31

dewamida kuzenimin karizma resimleri.he benim gibi birinin böyle karizma kuzeni olur:cherry:.saçlar her daim jöleli.ve buyuyunce motorcu olcak benim gibi.şu an 2 kız arkadaşı varmış.bu yaşında versen evlencek.

geçenlerde aramızda bi diyalog geçti ve aynını yazıyorum

ben :emirhan çok yakışıklısın yaw,allahtan kız arkadaşım türkiyede değil yoksa sana aşık olur beni bırakırdı
emirhan :yok ya abi bi şey olmaz.
ben :neden olmaz ya ??
emirhan :çünkü ben aşık olmam,2 ay severdim,ondan sonra bırakır sana geri verirdim.
bu laftan sonra yerlere yattım.neysee fotoları aşagıda :

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
aklın yolu birmiş,bi söz vardır :3 kişi sana eşek dersen anırman lazım :queen::queen::queen::queen::queen:

şöyle göbeksiz ve kaslı ayrıca bol saçlı 2-3 fotom var ekleyeyim.benimki caprili değil ama idare etcez :)

dewamida kuzenimin karizma resimleri.he benim gibi birinin böyle karizma kuzeni olur:cherry:.saçlar her daim jöleli.ve buyuyunce motorcu olcak benim gibi.şu an 2 kız arkadaşı varmış.bu yaşında versen evlencek.

geçenlerde aramızda bi diyalog geçti ve aynını yazıyorum

ben :emirhan çok yakışıklısın yaw,allahtan kız arkadaşım türkiyede değil yoksa sana aşık olur beni bırakırdı
emirhan :yok ya abi bi şey olmaz.
ben :neden olmaz ya ??
emirhan :çünkü ben aşık olmam,2 ay severdim,ondan sonra bırakır sana geri verirdim.
bu laftan sonra yerlere yattım.neysee fotoları aşagıda :

Bizde kıl olmayınca erkek demezler adama.... Hem kel hem göbekli hemde kıllı olcan ki rağbet göresin.....

Bakıyorum senin hasat zamanın galiba..... Traş bıçağı reklamlarında mı oynadın yoksam....:queen::queen::queen:

Gerçi fürek in şıracısından da bu beklenir....:cat::queen::queen::queen:

Bide annem ben kas falan göremedim?.... Ne zamanları çıkıyor onlar?......:):):)

Bizde kıl olmayınca erkek demezler adama.... Hem kel hem göbekli hemde kıllı olcan ki rağbet göresin.....

Bakıyorum senin hasat zamanın galiba..... Traş bıçağı reklamlarında mı oynadın yoksam....:queen::queen::queen:

Gerçi fürek in şıracısından da bu beklenir....:cat::queen::queen::queen:

Bide annem ben kas falan göremedim?.... Ne zamanları çıkıyor onlar?......:):):)

sayın abiciğim unutma kadınlar kılsız erkekleri daha çok beğeniyo.nie insanlar vucudlarına kıl ektirmıyolar bi düşün bakalım.denize girerken rahat rahat kollarımı gere gere girerim.yazın terden koku derdi yok.off mis gibi.

hem nasıl kas yok,bunlar ne ?? biraz eridi ama olsun :):)

Shot at 2007-07-31

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kılsız ve göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer.....

Ula ne kası... Kemiklerin sayılıyor...... Fürekle takılma çok ye az şişmanla....:queen:

topic fena faça çizmiş demlik gibi çizgili defter desem değil ne o öylee mudurnu piliçleri gibi çorap hele bembeyaz ulee artık krolar giyer oo çorabıı :queen:

alın size yorum...ulan kıro alp bak millet senlen dalga geçiyo farkında değilsin...

:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar