Üye Fotoğrafları

saol kanka.zaten bu bana yeterde artıyo bile.fazlasını yapacak zaman yok. yanlız senin şu yazdığın Abdominal 'a baktım,çok değişik ve iğrenç ötesi şeyler çıktı :cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan

:mrgreen::mrgreen: Abdominal: karın kasıdır. latincesi abdominal he he puhahah grafikten bende baktım ne o öyle iğrenç:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Fürek mi çıktı karşına..............:queen:

abowww...gogıla fotolar için abdominal yazdım...o ne be akşam vakti ...:silent:

meraktan duramadın dimi ?? :queen::queen::queen::queen::queen:ben orda yazdım kötü şeyler diye dinlemedin.klavyeyi beyaza boyayabildinmi bare ??:queen::queen:

Fürek mi çıktı karşına..............:queen:
fürek falan değilde çok daha kötüsü,miden normal değilse bakmanı tavsiye etmem :bounce:

abowww...gogıla fotolar için abdominal yazdım...o ne be akşam vakti ...:silent:

meraktan duramadın dimi ?? :queen::queen::queen::queen::queen:ben orda yazdım kötü şeyler diye dinlemedin.klavyeyi beyaza boyayabildinmi bare ??:queen::queen:

Son düzenleme:
zuhzuhauhz, full mt.et çıkıyo.en sonunda ünlü oldu :queen::queen::queen::queen:

Ona seni meşhur edecem yawrum dediğimde bana titreyerek ciddimisiniz demişti bende korkma demiştim sonrasını anlatmıyayım .....:queen:

Ve sonunda ünlü ettim türkiye magazin ve ib.. camiasına birini daha kazandırmanın sevinci ve gururu içerisindeyim :queen::queen::queen:

fürek falan değilde çok daha kötüsü,miden normal değilse bakmanı tavsiye etmem :bounce:

çok iğrencti o ya...İnsan anatomisi tuhaf...hepimiz bir bok çuvalıyız...deyinki yanlışsın...:p

Ona seni meşhur edecem yawrum dediğimde bana titreyerek ciddimisiniz demişti bende korkma demiştim sonrasını anlatmıyayım .....:queen:

Ve sonunda ünlü ettim türkiye magazin ve ib.. camiasına birini daha kazandırmanın sevinci ve gururu içerisindeyim :queen::queen::queen:

Allah belanı vere dede....:p

Son düzenleme:
çok iğrencti o ya...İnsan anatomisi tuhaf...hepimiz bir bok çuvalıyız...deyinki yanlışsın...:p

aslında bu konuda çok fazla örnek verilebilir ama terbiyem ve site kuralları izin vermez.mesela...................... en iyisi ben susayım.isteyene özeş mesajdan atarım :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar