Smırno Allah razı olsun senden abi....![]()
Smırno Allah razı olsun senden abi....![]()
hakiki_fürek' Alıntı:Smırno Allah razı olsun senden abi....![]()
saol kanka.zaten bu bana yeterde artıyo bile.fazlasını yapacak zaman yok. yanlız senin şu yazdığın Abdominal 'a baktım,çok değişik ve iğrenç ötesi şeyler çıktı :cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan
:mrgreen::mrgreen: Abdominal: karın kasıdır. latincesi abdominal he he puhahah grafikten bende baktım ne o öyle iğrenç![]()
:mrgreen::mrgreen: Abdominal: karın kasıdır. latincesi abdominal he he puhahah grafikten bende baktım ne o öyle iğrenç![]()
abowww...gogıla fotolar için abdominal yazdım...o ne be akşam vakti ...:silent:
fürek falan değilde çok daha kötüsü,miden normal değilse bakmanı tavsiye etmem :bounce:Fürek mi çıktı karşına..............:queen:
oraya ürek yada fürek yaz bak neler çıkacak:wiinkk:
zuhzuhauhz, full mt.et çıkıyo.en sonunda ünlü oldu :queen::queen::queen::queen:
meraktan duramadın dimi ?? :queen::queen::queen::queen::queen:ben orda yazdım kötü şeyler diye dinlemedin.klavyeyi beyaza boyayabildinmi bare ??:queen::queen:
fürek falan değilde çok daha kötüsü,miden normal değilse bakmanı tavsiye etmem :bounce:
meraktan duramadın dimi ?? :queen::queen::queen::queen::queen:ben orda yazdım kötü şeyler diye dinlemedin.klavyeyi beyaza boyayabildinmi bare ??:queen::queen:
Ona seni meşhur edecem yawrum dediğimde bana titreyerek ciddimisiniz demişti bende korkma demiştim sonrasını anlatmıyayım .....:queen:
Ve sonunda ünlü ettim türkiye magazin ve ib.. camiasına birini daha kazandırmanın sevinci ve gururu içerisindeyim :queen::queen::queen:
çok iğrencti o ya...İnsan anatomisi tuhaf...hepimiz bir bok çuvalıyız...deyinki yanlışsın...![]()
bi resimde biz ekleyelim bari...
az sonra........![]()