Üye Fotoğrafları

Ben güncel sayılabilecek bi fotomu buldum ekliyim:):)
imag0255bq0.jpg

arkidişler sağolun fotolar için...1.saydaya isimlerinizi yazamıyorum...nedeni bu...en kısa zamanda halledicem...selamlar...

Shot at 2007-07-22

mete_han abi ben koymuştum ama bi kaçtane daha koyayım dedim bi sakıncası yoktur umarım:wiinkk:

Shot with SGH-E830

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bazi kisilerin feci kil olduklari insanin bir yüzü olmasi icin söyle resim cekmek icin aci belirlemeye calisirken bir resmim olsun dedim bari ...

MMOQG-3173-724772-l_1.jpg

JLBWW-11414-724966-l_1.jpg

Son düzenleme:
eskilerden 2 foto geçti elime,2 sene önceki halim.o zamanlarda saçlari sıfıra vurmuştuk ve yeni yeni saçlarimiza kavuşuyoduk.

Alkolmetre'yi patlatacak promile sahip olduğumuz akşamların birinde çekilen foto.görüldüğü üzere gözleri dahi açamıyom.hatta foto çekilirken yarı uyuyo vaziyetteydim

Shot at 2007-07-27

biraz terbiyesizim ama olsun o kadar :p:p

Shot at 2007-07-27

Güncel fotolarım var ama telefondan pc'ye aktarmak için card reader lazım.pc'ye aktardıktan sonra atarım buraya.Alem karizma görsün :queen::queen:

e kardeşim danışmanım ben:) işim telefonla:)
r6 tamamdır, istanbulda bi elemanla anlaştık salı günü allahtan bi mani keder çıkmazsa teslim alıyom (bursaya gelicem ama r6 y la senin cbr ı geçmeye çalışcam:))
o zaman yeni fotolar çeker koyarım, forum sallansın biraz :bounce:
(çokmu megaloman bi yazı oldu ne)

Tekerde geçerim seni be:p:p Gel gel Bu arada çok geç cvp yazdım sanırım:cherry: r6 hayırlı olsun yeniden...Yalova gemlik arasından gel ama bak çınarcık armutlu falan boşver...Dönüşte orayı kullanırsın.Süper yollar ya hade hade diyor...Hatta yola girişte tehlikeli virajlı yol yazıyor :queen::queen::queen: Çok eğlenmiştik o yolda.Hatta ben cıbırıma 155km yaptırmıştım...:bounce:

En kısa zamanda görüşmek üzere:rendeer:

yer yer hakli olabilirler... but who gives a freck ... :p

ama kim bir freck vericek
yada ama frecke verecek kim ; fakat , kim bir frecke verir :silent: kankii tam anlamı nee :) benm ingilizce bukadarına yetti he he freck ne oliii......................................................................? :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ama kim bir freck vericek
yada ama frecke verecek kim ; fakat , kim bir frecke verir :silent: kankii tam anlamı nee :) benm ingilizce bukadarına yetti he he freck ne oliii......................................................................? :p

hic CNBC-E'deki BATTLESTAR GALACTICA'yi seyretmiyor musun? ... "re"yi al kelimeden bir "u" yerlestir yerine bakayim ...

hic CNBC-E'deki BATTLESTAR GALACTICA'yi seyretmiyor musun? ... "re"yi al kelimeden bir "u" yerlestir yerine bakayim ...

:mrgreen: fazla monüütöre baktım herelde küresel ısınmadan da kaynaklana bilir :queen:
CNBC-E o nekii :silent: :p BATTLESTAR GALACTICA bu ne olii :silent:bana tv haram ah nerde öncedendii artık çalışmaktan tv nasıl açılıyor onu unutacam nerdeyse hiç tv ye zaman yok

GKN

Tekerde geçerim seni be:p:p Gel gel Bu arada çok geç cvp yazdım sanırım:cherry: r6 hayırlı olsun yeniden...Yalova gemlik arasından gel ama bak çınarcık armutlu falan boşver...Dönüşte orayı kullanırsın.Süper yollar ya hade hade diyor...Hatta yola girişte tehlikeli virajlı yol yazıyor :queen::queen::queen: Çok eğlenmiştik o yolda.Hatta ben cıbırıma 155km yaptırmıştım...:bounce:

En kısa zamanda görüşmek üzere:rendeer:

afderin sen sık cbr la allah ne verdiyse
soora ben r6yla 280 sıkınca ölme dio miller:queen:
olm 155 te öldürür, :queen:
tikkat et:cat:

afderin sen sık cbr la allah ne verdiyse
soora ben r6yla 280 sıkınca ölme dio miller:queen:
olm 155 te öldürür, :queen:
tikkat et:cat:

60la gidince de arkadan bi kamyonun teki gelir bi patlatır yine ölürüz..Napalım dünya döndükçe sıkmaya devam...Bu arada cıbırın gittiği kadar hep tapagaz kesmemeye başladı beni :pale: Ben de r6 istiyorum :p Ama 15-20bin km yapıcam kapı gibi göstericem babama bak...Geçti vakti artık cıbırın die...Ekime girene kadar 12bin falan olur zannımca :bounce:

Topiğin sahibinde sanki çok varda......

Tombul panda yavrusu.....:queen::queen::queen:

ben sana verecegi cevabi soyleyeyim topic sahibinin.
Sen kendine bak fodul ve kıbıl insan :bounce::bounce::bounce:
Kıbıl ve fodul'u merak edenler eksisozluk'e bakabilirler:bounce::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar