abi almışsın eline divanı daha ne karizması arıyorsun.
eline saglık
Ah hocam ah..keşke eline divanı, sazı almakla bitse....ben tip açısından diemiştim...heh heh
teşekkür ederim...
abi almışsın eline divanı daha ne karizması arıyorsun.
eline saglık

onlar çekemeyenlerdir salla dostum:cat: kılları cımbızla ayırırız:wiinkk:bazi kisilerin feci kil olduklari insanin bir yüzü olmasi icin söyle resim cekmek icin aci belirlemeye calisirken bir resmim olsun dedim bari ...
onlar çekemeyenlerdir salla dostum:cat: kılları cımbızla ayırırız:wiinkk:
e kardeşim danışmanım benişim telefonla
r6 tamamdır, istanbulda bi elemanla anlaştık salı günü allahtan bi mani keder çıkmazsa teslim alıyom (bursaya gelicem ama r6 y la senin cbr ı geçmeye çalışcam)
o zaman yeni fotolar çeker koyarım, forum sallansın biraz :bounce:
(çokmu megaloman bi yazı oldu ne)
yer yer hakli olabilirler... but who gives a freck ...![]()
ama kim bir freck vericek
yada ama frecke verecek kim ; fakat , kim bir frecke verir :silent: kankii tam anlamı neebenm ingilizce bukadarına yetti he he freck ne oliii......................................................................?
![]()
hic CNBC-E'deki BATTLESTAR GALACTICA'yi seyretmiyor musun? ... "re"yi al kelimeden bir "u" yerlestir yerine bakayim ...
hic CNBC-E'deki BATTLESTAR GALACTICA'yi seyretmiyor musun? ... "re"yi al kelimeden bir "u" yerlestir yerine bakayim ...
Tekerde geçerim seni beGel gel Bu arada çok geç cvp yazdım sanırım:cherry: r6 hayırlı olsun yeniden...Yalova gemlik arasından gel ama bak çınarcık armutlu falan boşver...Dönüşte orayı kullanırsın.Süper yollar ya hade hade diyor...Hatta yola girişte tehlikeli virajlı yol yazıyor :queen::queen::queen: Çok eğlenmiştik o yolda.Hatta ben cıbırıma 155km yaptırmıştım...:bounce:
En kısa zamanda görüşmek üzere:rendeer:
afderin sen sık cbr la allah ne verdiyse
soora ben r6yla 280 sıkınca ölme dio miller:queen:
olm 155 te öldürür, :queen:
tikkat et:cat:
abi bende karizma yok bi kere kusura bakmayınr:
Topiğin sahibinde sanki çok varda......
Tombul panda yavrusu.....:queen::queen::queen: