oooo kimleer gelmişşş efenimmm...babaçi kankamız şovalye abimiz gelmişlerrr şereff vermişleerrr....sağolsunlar...iş yoğunluğumdan ilgilenemiyorum...topiği açıp tüymek olmaz bende...harika fotolar...sağolun varolun...paylaışmlara devam...
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
Abi sen ne makara adamsin yaaaw... simdi gordum yorumunu gulmekten tutamiyorum kendimi:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
ben simdi bu gazla atlar gelirim istanbul'a... biseyler ayarlarsin artik kardesine
hacı bizde güzele güzel iyiye iyi kötüye kötü ambiansı olur...eğri oturur doğru konuşurum..sen bu tipla çok can yakarsın...gelme arkadaşım buraya...istemiyoz ya...

ne işin var burda...hade canım başka kapıya...
ah o milat öncesi fotolar...

r:
kendi fotolarıma, ben bile gülüyorum...:cherry:
Ülennn kıro sende bi foto koysana...Cenabbetiin...:mrgreen: Allah mondıalcısı seni...gelecen Seyrantepeyeee sennn...:wiinkk:
Pek sevinme:queen: Bana da aynı şeyleri söylüyo:queen: O yapar öyle:cherry: Sen bunları söylediği 298. kişisin:cherry: Acı ama gerçek...
Yok abi şaka maka,Mete abim boşa konuşmaz,dediği doğru...:rendeer:
Valla hacı Torrak senin tipde sağlam he...Len siz beyaz Türksünüz ya...yeni jenerasyon böyle artık bizde...kızlarda erkeklerde farklı bir ambians...Verin fotolarınızı ajanslara...akıllı olun ya...ciddi diyom...Mesela sonşovalye abimize baksanıza has Anadolu errrkeğii...:queen: sizler Batı Yakası Tipleri...Bizim tipler Ortadoğu...
Tuncerim bi yanlışını görmeyeyim biliyosun....Floş royal bende...
tıger ve gökhan foto yüklemenizi çok isterim...hadi beni kırmayın...vardır el altında...
kimi...water ve xxxxx gizemli üyeler neden yüklemezler acaba...Bu gizemin nedeni baaayaaan olmaları olabilirmi...:cherry:
hadi ben yanılmış olayım genç arkadaşlarım...
Len alp şöyle düzgün bir foton yokmu bu ne hacı...msnden gaydırı guppak yollamışın...ayıptır...