Üye Fotoğrafları

hayydaaa.bak dogrulamada geldi :)

sizemi kaldım be :p araştırdım buldum :bounce:

Bmw f650cs :bounce: :bounce:

F650CS%20Ginster%20Yellow.jpg

kanka uçtun ya...o resimde bf 1112 plakalı arka plakadan görünen mavi çantalı alet benimdi...innova..

ben onumu sordum :p resimde ön planda bmw olduğundan bmw nini modeli ne diye sorma gereği duymadım. :mrgreen:

tabi hata etmişim. senin gözün bu aralar honda dan başka hiçbirşey görmediği için :queen: :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şööle karizmatik resmini koyda motorlubisikletinle görelim kanko....1 Ay oldu hala koyacan...Ne o çekindiğin bişey mi var?...

ben onumu sordum :p resimde ön planda bmw olduğundan bmw nini modeli ne diye sorma gereği duymadım. :mrgreen:

tabi hata etmişim. senin gözün bu aralar honda dan başka hiçbirşey görmediği için :queen: :queen:

abi bmw istanbulridersdan bir abimizin...alp hiç aklıma gelmedi biliyonlu motorla foto...valla bak...saçı 3e vurdum...bi ara şekil yapayım...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi bmw istanbulridersdan bir abimizin...alp hiç aklıma gelmedi biliyonlu motorla foto...valla bak...saçı 3e vurdum...bi ara şekil yapayım...

Altında oyuncak gibi kalıyor utandın dimi....Hadi şööle koy bakalım fotolarını...

Altında oyuncak gibi kalıyor utandın dimi....Hadi şööle koy bakalım fotolarını...

Madara olacağını biliyo siteye ondan koymuyo atıp tutuyo cbf b.. atıyolar diye kendi motorunla bi resim çekinip yayınlıyamıyo mete başörtülü başka foton varsa onlardan koy bari kendimize gelelim

anladın sen onu ::winkwink ::winkwink ::winkwink

bende birşeyler ekliyeyim dedim :)

öncelikle okul fotolarım(tabi lise sondaydım şu anda lise bitti öss ye hazırlanıyorum)

sağdan en arkada köşede oturan gözlüklü benim:queen:

en sağdaki benim:mrgreen:

soldan ikinci benim:)

bu arkadaşı resimlerden tanırsınız zaten(sıra arkadaşım) .biraz ilkokula dönmüş olduk üstüne su fışkırtmaya çalışırken verdiği tepkiyi görüyoruz(havada olan orta parmağıdır) :queen: :queen: :queen:

bunlarda ben ve boxer -pitbull kırması kızım:

parmakların niye orda derseniz boynunun altını kaşıyınca sakinleşiyor derim :)

buda başka bir açıdan :) aynı mantıkla bu sefer karnını kaşıyorum yoksa hayatta durmaz oralarda.elim kolum diş izleriyle dolu çünkü :) :queen:

ve sonunda tek motorlu resmim:

tabi bu resim hondada eğitim alırken ,bir anlık cesaretle hocanın motorunun tepesine çıktığım zaman çekildi. yandaki cbf150 daha piyasaya çıkmamıştı o zaman.

nedense hiç kendi motorumla resim çekilmedim nazar değer kkorkusuyla herhalde. gerçi bana nazar değdiren kimse harbi yi değdirdi çünkü 5 kere düştüm ybr emle :)hiçbiri karizma taşımıyor bu resimlerin biliyorum başlaığa biraz ters düşüyor ama olsun iyi yanlarımıda görmüş olursunuz:)

edit: mete_han baba bizide unutmazsın sanırım. hani şöyle giriş sayfasında gerçi koymasanda olur karimam yerlerde sürünüyor:)

ya cakalaz var ya o ustundeki svitin aynısı ben de var nerden aldın sen onu :queen:

hocam Buda Benden nacizane.....
:)

Son düzenleme:
Walaa kardeşim olur da Ne deyiim :) Karadeniz de çok war bundan galibaa :)

Bi arkadaşta daha görmüştüm Samsun lu :)

alp_tunay
kartalla dakar yaşırlarına katılmayı düşünüyorsun sanırım.
o araba ne yükseltilmiş öyle. altına bir adam sıgar herhalde:silent:
kartalın jeep modeli çıktıda biz mi bilmiyoz:cyclopsan :p

GRaFFity atcaksanız sakın adi boyaa kullanmayın :(

Bunlar da sewdiim bi kaç photo m :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alp_tunay
kartalla dakar yaşırlarına katılmayı düşünüyorsun sanırım.
o araba ne yükseltilmiş öyle. altına bir adam sıgar herhalde:silent:
kartalın jeep modeli çıktıda biz mi bilmiyoz:cyclopsan :p

Jantlar büyük....Yoksa kaldırmadım..Orjinal yüksekliği...Ama gerçekten yüksek miş ya....Daha hiç o gözle bakmamıştım....:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar