Üye Fotoğrafları

çakalaz boynundaki zincirler seni sıkmıyomu hocam ben ta burdan boynumu eğdim bi anda boynum ağrıdı vala yazık kendine işkence çekdirme baba ya çıkar:)

Arkadaşlar sağolun varolun alakanıza...Her üyenin bu topikde bir ambiansı olacak buna eminim...yani süper resimler...

özellikle uglychild biraderimi gördükten sonra sitede herkes yalan diyorum artık...Hacı valla senin kendine aşık edemeyecğin İzmirli haun yoktur...Hatta bak ben bişey diyimii bu fotolardan sonra hayranların artacak benden söylemesi...hani bala üşüşen arılar ambiansı...Hacı Allah var tip sağlam he...biz yalanız beyler ya arkadaşı ortadan kaldıralım ya da estetik falan ne bileyim bi çözüm bulalım...

kıroyum ama para bendede deseniz kızların seçeneği belli...ben ikinciliğe razıyım valla...Ulan aynayada bakamam ben artık be...mal iyi abi ben napayım...herif filmlerden fırlamış Amerikan aktörü gibi valla...:)

ayarlarıda karıştırmadım ama daha önce yaptıydım şimdi olmuyooo:pr: :pr:
ahanda oldu

:cat: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biraz nostalji yapalım..

4ud9.jpg

7um3.jpg

abi bunlardan kaset kapağı falan yaparlar.
keşke koymasaydın:bounce: :cherry:

Arkadaşlar sağolun varolun alakanıza...Her üyenin bu topikde bir ambiansı olacak buna eminim...yani süper resimler...

özellikle uglychild biraderimi gördükten sonra sitede herkes yalan diyorum artık...Hacı valla senin kendine aşık edemeyecğin İzmirli haun yoktur...Hatta bak ben bişey diyimii bu fotolardan sonra hayranların artacak benden söylemesi...hani bala üşüşen arılar ambiansı...Hacı Allah var tip sağlam he...biz yalanız beyler ya arkadaşı ortadan kaldıralım ya da estetik falan ne bileyim bi çözüm bulalım...

kıroyum ama para bendede deseniz kızların seçeneği belli...ben ikinciliğe razıyım valla...Ulan aynayada bakamam ben artık be...mal iyi abi ben napayım...herif filmlerden fırlamış Amerikan aktörü gibi valla...:)

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
Abi sen ne makara adamsin yaaaw... simdi gordum yorumunu gulmekten tutamiyorum kendimi:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
ben simdi bu gazla atlar gelirim istanbul'a... biseyler ayarlarsin artik kardesine:p

Moderatör (forrap)
Abi sen ne makara adamsin yaaaw... simdi gordum yorumunu gulmekten tutamiyorum kendimi:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
ben simdi bu gazla atlar gelirim istanbul'a... biseyler ayarlarsin artik kardesine:p

Pek sevinme:queen: Bana da aynı şeyleri söylüyo:queen: O yapar öyle:cherry: Sen bunları söylediği 298. kişisin:cherry: Acı ama gerçek...

Yok abi şaka maka,Mete abim boşa konuşmaz,dediği doğru...:rendeer:

rüzgar:)

M07em936 o yanındaki mustang acayıp karızma duruyo bilesin. efsanevi araba şimdiki kasalarınada diycek birşey bulamıyorum zaten:)
( mete-han kusura bakma topigini biraz kirlettim :p )

gerçektende öyle , eger motoruma bir alternatif olmasını istersem ve 30 bin ytl bir yerlere sıkıştırıp sonra onları çekersem , düşünüyorum gerçekten karizma !

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ben de karizmatik bir resim koyardım ama bunca emek verip resim koymuş arkadaşlara ayıp olur :cherry:

heuheuheuheheuheuheuehuehuehe :mrgreen:

ilahi tiger & gökhan :mrgreen:

oooo kimleer gelmişşş efenimmm...babaçi kankamız şovalye abimiz gelmişlerrr şereff vermişleerrr....sağolsunlar...iş yoğunluğumdan ilgilenemiyorum...topiği açıp tüymek olmaz bende...harika fotolar...sağolun varolun...paylaışmlara devam...

hacı bizde güzele güzel iyiye iyi kötüye kötü ambiansı olur...eğri oturur doğru konuşurum..sen bu tipla çok can yakarsın...gelme arkadaşım buraya...istemiyoz ya...:p ne işin var burda...hade canım başka kapıya...:p

ah o milat öncesi fotolar...:pr:
kendi fotolarıma, ben bile gülüyorum...:cherry:

Ülennn kıro sende bi foto koysana...Cenabbetiin...:mrgreen: Allah mondıalcısı seni...gelecen Seyrantepeyeee sennn...:wiinkk:

Pek sevinme:queen: Bana da aynı şeyleri söylüyo:queen: O yapar öyle:cherry: Sen bunları söylediği 298. kişisin:cherry: Acı ama gerçek...

Yok abi şaka maka,Mete abim boşa konuşmaz,dediği doğru...:rendeer:

Valla hacı Torrak senin tipde sağlam he...Len siz beyaz Türksünüz ya...yeni jenerasyon böyle artık bizde...kızlarda erkeklerde farklı bir ambians...Verin fotolarınızı ajanslara...akıllı olun ya...ciddi diyom...Mesela sonşovalye abimize baksanıza has Anadolu errrkeğii...:queen: sizler Batı Yakası Tipleri...Bizim tipler Ortadoğu...:p

Tuncerim bi yanlışını görmeyeyim biliyosun....Floş royal bende...:)

tıger ve gökhan foto yüklemenizi çok isterim...hadi beni kırmayın...vardır el altında...

kimi...water ve xxxxx gizemli üyeler neden yüklemezler acaba...Bu gizemin nedeni baaayaaan olmaları olabilirmi...:cherry:

hadi ben yanılmış olayım genç arkadaşlarım...

Len alp şöyle düzgün bir foton yokmu bu ne hacı...msnden gaydırı guppak yollamışın...ayıptır...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar