uyarı! scooter kullananlar

yakındır döner söz konusu rahatsızlık ile risk grubu motosiklet kullananlar, uzun yol şoförleri, masa başı çalışanlar. benden bikaç gün önce bilgi işlemcimiz de aynı ameliyatı geçirdi...

11 Yıldır hemen hemen hergün bilgisayar başındayım(askerlik dahil), askerde çevremdekiler kıl dönmesi olup 3 ay önce askerlikten yırtıyorlardı, :) ben yırtamadım, 3 yıldır da sistem yöneticiliği yapıyorum halen bişi yok 2 ay içinde de motosiklet kullanmaya başlıyacağım dur bakalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tıbbi olayları da motosiklete bağladınız ya helal olsun. Şeytan işi bu 2 tekerrrrr :mrgreen:

Tıbbi olayları da motosiklete bağladınız ya helal olsun. Şeytan işi bu 2 tekerrrrr :mrgreen:

:queen::queen::queen: alemsin valla Bin9yüz85 :)

ya o kıl dönmesi olayı bana kalırsa temizlikle alakalı da olabilir. ama çoğunlukla scooter kullanan değil de sürekli sert yüzeylere oturanlarda olur diye düşünüyorum. benim amcaoğlu askerdeyken 1996 model landrover kullanıyormuş. koltuğunun yayı bozukmuş, terhisine 3 ay kala ameliyat oldu kalan askerliğini evde geçirdi. yani sert yüzeye oturmak sakıncalı. minder vs kullanılmalı. :cat: ya da elbiselerin altına yün ince içlik. :)

bendede var smd ayıptır solemesi bnmkide bilg basında oturmaktan oldu ama motora binince agrılar cogalıo bian once ameliyat olmak sart:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dua et baska bişey dönmemiş..:queen::queen::queen:

kıl dönmesini bilmiyorum ama motosiklet kullananların çoğunda hemoroid oluyormuş birkaç arkadaşımda da var bu hastalık vede kıl dönmesinden daha kötü

GKN

arkadaşlar yaklaşık 1ay önce ameliyat olup (kıl dönmesi) 13 gün hastanede yattım doktorum tespiti şu scooter kullanırken gidona daha yakın olmak için koltuğun ucuna oturduğumdan tüm ağırlık bir noktaya biniyor ve sonuç:) scootercileri uyarayım dedim :wiinkk:

mhrrmkpnr olm müjdeee
sonunda hastalığının sebebi bulundu:queen:

GKN

benim dha onceden vardı motor almadan once:p:p

ama ameliyat olsan bile yine aynı durumlarda tekrarlama riski var:wiinkk:

oo
sende 20.000 km önceden varsa o iş sakat..
o kıl 20.000 de kimbilir nerelere dolnamıştır, ondan da önemlisi kimbilir nerede nçıkar:queen:

fazla oturanı kimse sevmez..2 saatten fazla asla bilgisayar başında oturmayın.motosikletle basurun veya kıl dönmesinin hiç bi alakası yok.tabi eğer düzgün oturamıyorsanız o başka.tavsiyem kendinizi biraz da olsa yürümeye alıştırmanız..

oo
sende 20.000 km önceden varsa o iş sakat..
o kıl 20.000 de kimbilir nerelere dolnamıştır, ondan da önemlisi kimbilir nerede nçıkar:queen:

5sene kadar ameliyat olunmazda kemige saplanıp felç bırakma yada ucunun taa gobekten cıkma gibi tehlikeleri var:queen::queen:

hem scooter kullanıyorum hem günün 8 saati pc başındayım. çok şükür dönen herhangi bir şey yok henüz:queen::queen:

kıl dönmesini bilmiyorum ama motosiklet kullananların çoğunda hemoroid oluyormuş birkaç arkadaşımda da var bu hastalık vede kıl dönmesinden daha kötü

allah kimseye göstermesin işte onu:mrgreen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende cbr125 kullanıyorum uyarı için sağol hep aynı pozisyonda kalmam.

yaşa taşa bide .... oturmayın arkadaşlar hasta neyim oluruz motorada binemeyiz Allah korusun.

Ben de oturmaktan kuyruk sokumunun olduğu yerde sürtünmeden kaynaklanan iltihap geçirdim. 2-3 gün antibiotik kullanmıştım, bıçak altına yatmama gerek kalmamıştı. İltihap kendiliğinden açıldı ve aktı.

Buna kıl dönmesi deniyor ama fiziksel olarak ters dönen bir kıl yok, bu daha çok sürtünme ve kılların vücüda batmasıdır. Terminoloji bana biraz yanlış geliyor. Surattaki kıl dönmesi ile bunlar farklı. Surattakinde ters yönde giden bir kıl var, kuyruk sokumunda olanda ise kıl batması.

Daha çok kilolu gençlerin hastalığı bu. Ne kilolu ne de genç olmadığım için risk grubunda değilim artık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar