uyarı! scooter kullananlar

arkadaşlar yaklaşık 1ay önce ameliyat olup (kıl dönmesi) 13 gün hastanede yattım doktorum tespiti şu scooter kullanırken gidona daha yakın olmak için koltuğun ucuna oturduğumdan tüm ağırlık bir noktaya biniyor ve sonuç:) scootercileri uyarayım dedim :wiinkk:

Bende oldum o ameliyattan.Ama başladığı sıralarda motorum bile yoktu :p Başka birşeyin ucuna da oturmadım :p

uyarı için saol sadece scooter ıcın dııl bıde cok fazla pc basında da oturmayın bence ;)

ben gunde 16 saat pc basındayım hiç biyerim dönmedi :queen:

yakındır döner söz konusu rahatsızlık ile risk grubu motosiklet kullananlar, uzun yol şoförleri, masa başı çalışanlar. benden bikaç gün önce bilgi işlemcimiz de aynı ameliyatı geçirdi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaw ne alakası var scooter la bunun şimdi :queen::queen::queen:Onun döneceği varmış.:queen::queen::queen:

yaw çoğunuz koca karı ilaçları gibi cevaplar vermişsiniz :) Kıl dönmesi tamamen doğuştan olan birşey. Yani sonradan olan birşey değil. İstediğiniz doktorlara sorun sonra burda yorum yapın :)

dönen döner abi uyarı için teşekkürler ama dönecek diye scootere binmemek çok mantıklı değil ona bakarsan bütün gün pc başındayım yani olacağı varsa burdada olur hayır scooter kullanıcıları için konu açman garip geldi :)

dönen döner abi uyarı için teşekkürler ama dönecek diye scootere binmemek çok mantıklı değil ona bakarsan bütün gün pc başındayım yani olacağı varsa burdada olur hayır scooter kullanıcıları için konu açman garip geldi :)

dikkat etiysen orada racing veya chopper kullanlar demiyorum motosiklet sözcüğü de geçmiyor scooter ve yanlış oturma pozisyonu...
yani scooter kullananlar için konu açmam sana garip gelebiliyo ne diyebilirim ki olayı bitirmişsin biz buyuz işte öküz altında buzağı arayan bi milleti!

Son düzenleme:
kıl öyle kolay kolay dönmez:)
döneceği varsa döner o ayrı bir sürü etken var ama en önemlisi kıl katsayısı ve anatomik şekil neresi olduğunu siz tahmin edin artık:queen:

valla bende korkmaya basladım yakınımdakı bı kac kısıde oldu noluyo lan dedıgım oluyo aradaa

aby

ben gunde 16 saat pc basındayım hiç biyerim dönmedi :queen:

avrupalı bilim adamlarının yaptığı araştırmaya gore günde 3 saatten fazla pc basında durmak epilepsi hastalığının oluşmasına sebep oluyormuş... motorla pek alakası yok ama paylaşıyım dedim : )

geçmiş olsun kardeş bir kıl dönmeye karar verirse bir bahane bulur döner yanlış oturdun der döner masa başı der döner oturmadın çok gezdin der gene döner yeri geldiğinden herşey döner kıl neden dönmesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar