üstatların Dikkatine!!!

SYM gts 250 mi yoksa GİLERA nexus 250 mi_? bana göre şuan en düzgün maxi bu ikisi 2. el düşünüyorum gilera biraz daha pahalı belki daha iyi oldunu gösterebilir fakat fiat kalite ilişkisi göz önünde bulundurulduğunda sym de tercih edilebilirmi? arada kaldım beni bilgilendirin lütfen

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
SYM de güzel makine. Ama kesinlikle Gilera. Çok memnunum ben.

Her iki motoruda yakından görmedim. SYM kalitesiz bir ürün değil. Tayvan malı fiyatına göre kaliteside gayet güzel bir üründür. Daha önceleri SYM'nin 100cc 2 zamanlı scooterlarını kullandım. Gayet başarılıydı.

Herkes Gilera diyecek ama SYM de güzel makina... Kullanıcılarının öyle büyük şikayetlerine rastlamadım hiç :)

ben sym sürdüm :) bi 15 km filan gittim ama üstünden inesim gelmedi. :) o hafif hafif hızlanıyosun ya sessiz sessiz... :) valla ben hoşlanmıştım. :) aerodinamik yapısından yüzüne rüzgar da gelmiyor sürücünün:)

Ben Honda Foresight diyeceğim, gerçi senin seçeneklerinde yok ama:p:p Hem ben de bir üstat değilmiyim:p:p

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sym'de güzel motosikletler üretiyor Allah var sorunsuz motosikletleri var..Fakat Gilera gibi olamaz.

seçeneklerin içine nexus koyduğun an otomatikman muhtemel diğer bütün model ve markaları elemiş olursun. sen ferrariyi oraya koymuşsun.

hızlı kaçan seksi ferrariyi mi alayım, yoksa orta karar gider mi gider bir sedan mı alayım sorusu olmuş seninki :) sen seç dostum.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
seçeneklerin içine nexus koyduğun an otomatikman muhtemel diğer bütün model ve markaları elemiş olursun. sen ferrariyi oraya koymuşsun.

hızlı kaçan seksi ferrariyi mi alayım, yoksa orta karar gider mi gider bir sedan mı alayım sorusu olmuş seninki :) sen seç dostum.

:mrgreen: Onur benzetme süper olmuş yaa. :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gilera nexus 250 şiddetle tavsiye ederim:cat:
fakat parçaları çok pahalı..:pr:

gileraya motoru piaggio üretiyor.. sym için kim üretiyor? belli değil.. 20 binde yeni motor ister. alma.. taywan malı diyorlar ama, taiwan dediğiniz yer çine bağlı bir ada.. tıpkı kıbrıs olayı gibi yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar