Benim anlamadığım ehliyeti alırken eğitim vermedilermi :silent: Direksiyon sınavını nasıl geçtiniz ?
alıcanız motosiklet viteslimi otomatikmi düşünüyosunuz
kesınlıkle evet:cat:
Bu cevap değil![]()
-Vitesli motormu almayı düşünoysun? yoksa Otomatik mi![]()
Oyüzden böyle bir konu acma geregi duydum zaten fıkırlerını almak için.otomatıkler bıraz daha pahalıymıs bıldıgım kadarıyla![]()
hayır sadece vıtessız motorla sınava girip cıkıyosun okadar..
Kesinlikle öncelikle giriş sınıfı birşeyle başlayın nebiliyim today'dir vespa'dır falan bukadar pahalı olmasada scooterla başlayın.
Unutmayınki motoru sürmek değil, düşmesini bilmek marifettir. Bisiklete binen herkes motor sürebilir. Önemli olan doğru teknikleri bilmektir. Motordan anlayabilmektir. Arkadaşların önerdiği honda eğitimin sloganın bu "biz binmeyi değil, düşmeyi öğretiyoruz" Eğer profosyonel eğitim alacak durumda değilseniz mutlaka scooterla başlayın. Scooter için birisinin sizi eğitmesinede gerek yok 10 dakikalık oryantasyonla sürmeye başlayabilirsiniz.
Ehliyetiniz hayırlı olsun.
Eğitim konusunda arkadaşlar birçok öneride bulunmuşlar.
Motosiklet anlayışı ülkemizde tam olarak oturmadığı için ne yazıkki bu işin eğitimi bir sektör haline gelmedi. Bu nedenle yeni başlagıç yapan arkadaşlarımızın bir çoğu derin araştırmalar yaparak eğitim alıyorlar. Alacağınız teorik eğitim ile birlikte pratik yapabilmeniz açısında motosiklet aksesuarları satan magazalarda eğitim DVD'leride alabilirsiniz. Bu işini yarı yarıya kolaylaştıracaktır.
Kazasız Sürüşler...
almak istediğiniz model ne bide nerede oturuyorsunuz?
Ben bir arkadaşıma bu cumartesi günü öğleden önce saat 9-10 gibi kadıköy yeni salı pazarında motosiklet sürmeyi öğreteceğim..
Eğer saat ve mekan size uygunsa bekleriz..
Kesinlikle öncelikle giriş sınıfı birşeyle başlayın nebiliyim today'dir vespa'dır falan bukadar pahalı olmasada scooterla başlayın.
Unutmayınki motoru sürmek değil, düşmesini bilmek marifettir. Bisiklete binen herkes motor sürebilir. Önemli olan doğru teknikleri bilmektir. Motordan anlayabilmektir. Arkadaşların önerdiği honda eğitimin sloganın bu "biz binmeyi değil, düşmeyi öğretiyoruz" Eğer profosyonel eğitim alacak durumda değilseniz mutlaka scooterla başlayın. Scooter için birisinin sizi eğitmesinede gerek yok 10 dakikalık oryantasyonla sürmeye başlayabilirsiniz.
zeliş sonunda aldın demekki ehlıyetını hayırlı uğurlu olsun teesuf ederıyalnız burdanhaberımız oldu aşk olsun yanı :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:51 ----------
scooterle başlamak daha tehlıkelıolduğunu bılmıyormusunuz kaldıkı zeliş arkadaşımız hiç scotere yanaşacağını sanmam:cat:
sagol sınan abi napalım ulaşamıyoruzkı sana kesınlıkle haklısın valla yanaşmam...:cat::cat::queen: