Oradaki eğitmenlerin neler yaptığı hakkında bir bilgim yok..Hepsi çok kaliteli insanlar olabilir veya olmayabilir..
Ancak Süleyman Memnun isimli TMF eski başkanı kişinin Türkiye'deki motosiklet camiasına ne kazandırıp ne kaybettirdiğini belirli bir yaş ve birikimdeki her motosiklet kullanıcısının az çok bildiğini düşünürüm ya da şu ana kadar düşünürdüm..
Dolayısıyla onun ön ayak olduğu herhangi bir oluşum veya organizasyonun insanlara önerilmesinin ne derece doğru olduğu bence tartışılır..Meselem bu..
Ben kişisel gözlemime göre tavsiyede bulundum, S.Memnun ile bir ticari bağım da yok, sadece orada bulunduğum zaman içersinde çok mütevazi ve hoş sohbetti uzun zaman konuşma eski motokros günlerini anma fırsatımız oldu.
TMS konusuna gelince konu ile ilgili "cahilliğimi" kabul ederim ne kazandırdığını bilirim nede kaybettirdiğini,
Ben potansiyel müşterisi olmdığım halde şöhret ve ününe rağmen oldukça içten sohbetine göre karar vermiştim, mesala aynı şeyi çoğu ralli pilotu ile yaşayamıyorsun, küçük dağları ben yarattım havasındalar.
Öğrencilerini bizzat izleyen konusunda da bir çok sporcuyu yetiştiren ve takip ettiğim kadarıyla ömrünce motosiklet sprorundan başka bir yerden gelir elde etmeyip antrenemana dahi ailesiyle birlikte giden bu eski sprocunun vereceği eğitimin faydalı olacağını düşünmüştüm o kadar
Herkez istediği yere hemd enine boyuna düşünüp gitsin tabi, benim ki eğitim yönünden bir alternatifti
Son düzenleme: