usta ögreticiler aranıyor....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaslar 2 ay oldu ehlıyetımı alalı ve bu yaz artık motorumu almak istiyorum bu nedenle bana yardımcı olabılecek dıreksıyon egıtımı verebılecek gönüllü arkadaslara ihtiyac duymaktayım ılgılenen arkadaslar olursa sevınırım...

hondanın sitesinde eğitimle ilgili bilgiyi alabilirsiniz. Gönüllü diyorsanız ben pek tavsiye etmiyorum hondanın eğitimine katıldıktan sonra rahatlıkla trafiğe çıkabilirsiniz. Başka firmaların da var araştırabilirsiniz ama ben tek hondayı biliyorum :)

hondanın sitesinde eğitimle ilgili bilgiyi alabilirsiniz. Gönüllü diyorsanız ben pek tavsiye etmiyorum hondanın eğitimine katıldıktan sonra rahatlıkla trafiğe çıkabilirsiniz. Başka firmaların da var araştırabilirsiniz ama ben tek hondayı biliyorum :)

evet ıyı fıkır onuda arstırcm bılgınız için tesekkür ederım:cat:

GKN

Zeliş hayırlı olsun bakalım, sen önce motorunu al da öğrenmesi kolay.. Deryayı gönderirim sana, teker bile yaparsınız beraber :p

Gelisim surcu kursuda sanirim ehliyet sonrasi egitim veriyordu. Site uyelerine muhakak ucret konusunda da yardimci olacaktir.Site icinde lisansli egitimli surucu cok az. Digerlerinin ogretiginin dogrulugu da tartisalacak seviyede supheli. Agac yas iken egilir. O yuzden bu isi bir kurs ile yapmaniz ile en dogrusunu ogrenmis olursunuz.

utanılacak bişey yapmadım ben arkadaş Bayan olduğu için kendini bilmez Apaçiler hemen konuya sazan gibi dalar demek istedim yukarda diğer mesajımı görmedin sanırım

Zeliş hayırlı olsun bakalım, sen önce motorunu al da öğrenmesi kolay.. Deryayı gönderirim sana, teker bile yaparsınız beraber :p

Sagol gökhancım ama bıran önce ögrenmem gerekıyo yaz gelmeden bitcek yoksa.deryayla gazlarız valla:cat::cat:

nerdesiniz APAÇİLERRRR:queen::queen::queen:

apaçi gelmesin adam gibi bişey istiyoruz şurda gelen olursada geri göndermesini biliriz herkes haddını bılsın lütfen::yanliss:::angry2::::angry2:

ustayı sen boşver bence gönüllü arıyorsan, normal bilsede olur:D

karayılan bence de yanlış anlaşılmış. Kötü niyetli bir şey söylemediğini düşünüyorum. Bunca mesajda hiçbir apaçi mesajı olmaması da sitemizin kalitesinin yukarıda olduğunu gösteriyor.

NAYSS umarım eğitim ya da arkadaş vasıtasi ile bir an evvel öğrenebilirsin. Bol şans

karayılan bence de yanlış anlaşılmış. Kötü niyetli bir şey söylemediğini düşünüyorum. Bunca mesajda hiçbir apaçi mesajı olmaması da sitemizin kalitesinin yukarıda olduğunu gösteriyor.

NAYSS umarım eğitim ya da arkadaş vasıtasi ile bir an evvel öğrenebilirsin. Bol şans

ozaman yanlış anlasılmalara meyıl vermeyın.Teşekkür ederim shoother inş.:wiinkk:

güncel......

Öncelikle A2 hayırlı olsun, öte yandan eğer motosikletinizi almadan eğitim almak istiyorsanız en ideali kurumsal eğitim veren yerler olacaktır yoksa kolay kolay kimse kendi motosikleti ile acemi bi sürücüye eğitim vermeye yanaşmaz.
Ama eğer motosikletinizi aldıktan sonra onunla çalışma yapacaksanız gönüllü yardımcı olacak arkadaş bulmak çok daha kolay olacaktır.

Benim anlamadığım ehliyeti alırken eğitim vermedilermi :silent: Direksiyon sınavını nasıl geçtiniz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar