Uşağa Gitmeye 5 Kala...Direkten Döndüm...

Abiler hayallerimden biride Uşağa gitmekti...her normal insan gibi tatilimi memleketimde geçirmek istedim...fakat normal olmayan şey motorla gitmekti...:pkafaya taktığımı yaparım bilirsiniz...ama abi dışarı bi çıktım...heryerde buhar...dünya eriyor...neyse ben taktım sıkış tıkış nevaleyi aldım...aklıma sonra Yenikapıdan deniz otobüsüyle Bursa ordan Uşak geldi...neyse bu arada erimeye devam ediyorum...aksaraya geldim ilk ışıklarda su falan aldım...sonra yenikapıdaki ido yetkililerine bağlama yaptım olmadı...beleş binerim hesabı ağlaştım biraz...abi 10 lira param var valla dedim bi cebime el attım adamın karşısında 20 lira çıktı...bakadan 20 çektiğimi unuttum tabi...:queen:

sonra herifler yanaşmadı...terminal şefi emrah bey nuh diyo peygamber demiyor...gardaşım neyse paramızla değilmi kardeşim deyip deniz otobüsüne daldım motorla...yanımda arabalar egsozlar sıcaklık 70 derece sandım bir an...arabaların içinde insanlar bana bakıyorlar bu manyakmı diye...deniz otobosu sallanıyo...motoru bırakamıyom...olduğu yerde titriyor motor yerinde durmuyor...hareke yarım saat kala sıcaklık artık Nazi fırınlarına ulaşınca bendeniz pes ettim...ulan Uşağada motorada deyip doğru evimin yolunu tuttum...biraz manyağım ben galiba...oh be evim gibisi yok...

işin aslı hanımında gönlü yoktu...iyiki gitmemişim ya...:bounce:Alla akıl fikir verdi bana gitmedim...bide yollarda perişan olcaktım mal gibi...

evet rıchy kanka...en güzeli bu oldu ya...ya ev dışarıdan soğuk valla...oh mis...paşa paşa...

belki Çekmeköye giderim mangala...keneleri pişiririz...dimi cerroş...:queen:

olsun be hayırlısı böyleymiş demekki... gerçekten bu sıcaktada yolda gidilmez...en güzelini yapmışsın abi..

olsun be hayırlısı böyleymiş demekki... gerçekten bu sıcaktada yolda gidilmez...en güzelini yapmışsın abi..

şimdi tekrar düşünüyomda valla iyi etmişim...:cat:

saygıyla karşılıyorum ama ileride benim eşim motosiklet kullanıcısı olsa hiçbir gezide bırakmam peşini :cherry:

sıkma canını abicim biz yengelerimizi böyle seviyoruz. saygılar :bounce:

demin 6.30 da Okmeydanından aldım...Seyrantepeye eve 15 dakkada geldik...şaştı kaldı...1 saatlik yolu 15 dakkada kestirmeden aldık:pnormalde vardığımız saatte Mecidiyeköyde olurdu...hehe...bizim çıkış saatlerimiz uyuşsa ben onu 40 yıllık motorcu yaparım ama ben geç çıkıyom...valla bişey diyimmi sen motor seviyon ya hastasısın...eşin bak sevmez...hep böyle olur...:pkader tabi...

Son düzenleme:
Metehan abi durumu iyi atlatmışsın. :cyclopsan
Ya Uşak'a geldikten sonra İstanbul'a dönmekten vazgeçseydin. :queen: ::queen::queen::queen:

eee EMOK'a gelmiyo musun ? :bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şuna açıkça popom yemedi korktum desene....:p Biz akşama kadar güneşin altında geziyoruz bişey olmuyor......:cat:

Kös kös otur evinde...Afferim....:pr:

ağzından yel alsın abiiii :queen:

öyledir hep...sen kara dersin o ak der...tencere kapak ambiansı...

Metehan abi durumu iyi atlatmışsın. :cyclopsan
Ya Uşak'a geldikten sonra İstanbul'a dönmekten vazgeçseydin. :queen: ::queen::queen::queen:

eee EMOK'a gelmiyo musun ? :bounce:

heheh oda bi ihtimaldi...ama yerküre çıldırmak üzere beyler farkındamısınız...:pale:

almayım abi sağol...ben İstanbulda mutlu umutluyum...:p

Son düzenleme:
tatlı su motorcuları belli oluyo yememiş geri dönmüş bide atıp tutar motosikletler hakkında

Şuna açıkça popom yemedi korktum desene....:p Biz akşama kadar güneşin altında geziyoruz bişey olmuyor......:cat:

Kös kös otur evinde...Afferim....:pr:

konuşma ülennnnnnn...:pAllahın kuryesi...bide VIP sin...işte eşşek gibi koşturuyon sıcak altında....:bounce:ben tatildeyim şekerimm...

çalışıyom ama 4 araba emrimde...hepiside klimalı allahıma pin2 şükür...:queen:

seni seviyom bilinmi gurben...:wiinkk:

Son düzenleme:
Eh işte ne olsun fürek kıvırmış yine.:p
Ben bu sıcakta İstanbul-Bursa yaptım arada ki fark işte.
Yaşasın 3'lü İttifak.:cat:

tatlı su motorcuları belli oluyo yememiş geri dönmüş bide atıp tutar motosikletler hakkında

woaşşşş saate bak...18.54...ağanın mesajının üzerine mesajmı olurmuş kırrooo...zıncı kırrooo.....9 dil biliyom ben...9 dil darbesi değil he...yanlış anlaşılmasın...:queen:

milliyetciler rahatsız olmasın...diye sildim...:pkafatascılar okur kızar bana...:p

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sen şstanbuldan dışarı çıkamassın güzelim.....Yemez....Motor terli.....:p

Nasıl olduda tekirdağa gittin şaşıyorum....:silent:
Tek uzun yolun da buydu sanırım.....

Olm kuryelik tamam....Artık yapmıyorum...Yarın son....Yazın sonuna kadar izmirde kebap yapıcam...Artık göç zamanı geldi.....

Eh işte ne olsun fürek kıvırmış yine.:p
Ben bu sıcakta İstanbul-Bursa yaptım arada ki fark işte.
Yaşasın 3'lü İttifak.:cat:

abi deniz otobosuna bi pindim allah seni çarpsın 200 santigrat derece sıcaklık...arabalar yerleşiyo taammı...ben ve motorum bir hiçiz orada...nokta kadarız...sinek kadar bile değerimiz yok...motorcuların şanına yakışmaz durum geri döndüm...bi saniye noluyo yaaaaaaaaaa:pale:

butiii aplaaaaaaaaaaaaaaa senden izin aldımııı buuuuuuuuuuuuuu....:queen:

deniz otopusuna pinmişte bilmem ne de...Biz neye bindik? Denizi yüzerek mi geçtik?

Sen şstanbuldan dışarı çıkamassın güzelim.....Yemez....Motor terli.....:p

Nasıl olduda tekirdağa gittin şaşıyorum....:silent:
Tek uzun yolun da buydu sanırım.....

Olm kuryelik tamam....Artık yapmıyorum...Yarın son....Yazın sonuna kadar izmirde kebap yapıcam...Artık göç zamanı geldi.....

hehehe...biz Kıldikenimle beraber tatile çıkıcam şekerim Tekirdağa...bugün konuştuk sözleştik...orada evsahaplığı yapcak bana...önemli bir adamınızı transfer etmiş bulunuyorum...hadi geçmiş olsun...:bounce::p:cherry:

sana bol güneşliii günnnerrrrrr...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar