Ümmet Perkitan&By Mükemmel Mersin Buluşması

Az önce telefonla konustuk önce fuar a uğrayacakmış sonra kaldığı yerden geziye devam edecekmiş Antep gezisi ertelendi yani :(

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ylc

Ordu'yada bekleriz:cherry:

ocak ayında ordudaydım yazın tekrar geçeceğim ordan nasip.
arkadaşlar hepinize çok teşekkürler ben sadece motoru sürüyorum asıl kahramanlar sizlersiniz hiçbirinizi unutmak mümkün değil hangi şehire gittiysem ilgi çok büyüktü sıcak karşılamalarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.:cat: :cat:

gökhan kardeş ümmet abi gaziantebe geldiğinde bana msn atarmısın hastanede mesaim biter bitmez damlarım. bu arada ümmet abimizin yolu açık olsun allaha kaza bela vermesin

ocak ayında ordudaydım yazın tekrar geçeceğim ordan nasip.
arkadaşlar hepinize çok teşekkürler ben sadece motoru sürüyorum asıl kahramanlar sizlersiniz hiçbirinizi unutmak mümkün değil hangi şehire gittiysem ilgi çok büyüktü sıcak karşılamalarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.:cat: :cat:

Seni ağırlamaktan şeref duyduk ümmet abi yolun açık olsun :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mükemmel Abi Bişe Soracam Sizin Mersin De Internet Cafeniz Mi Var?

ümmet abiye geldiği için teşekkürler.altıncı resim kırmızı kazaklı da benim by mukemmel beni untmuşşşşşş:cat: :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ümmet abi sen her geldiğinde yanına gelmiştim bu sefer gelemedim kusura bakma.. kerim aradı ama son 30 dakka aradı müsait değildim..yolun açık olsun abi:rendeer:

Ben söylediğim gibi pazar günü Ümmet abiye defterini verdim :) :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar