Ümmet Perkitan&By Mükemmel Mersin Buluşması

Çok değerli büyüğümüz, medar-ı iftiharımız kulübümüzün onursal üyesi ümmet perkitan abimiz dün beni aradı mersinden geçeceğini ve beni ziyaret etmek istediğini söyledi.Tabiki memnuniyetle kabul ettim ve onu işyerime davet ettim.Motosiklet.net ve mersin motor üyesi olarak ümmet abiyi bırakmadım, akşam yemeğini birlikte yedik ve o gece bizim misafirimiz oldu.Kendisi çok iyi bir insan, çok iyi bir dost. seni tanıdığıma memnun oldum ümmet abi yolun açık olsun

İşte fotoğraflar,

Kırmızı prens ve ümmet abinin yollara meydan okuyan motoru

Değerli arkadaşımız kerim (pckopatghostrider) bizi yalnız bırakmadı

Akşam yemeğindeyiz

Hararetli bir sohbet anı

Ertesi sabah ümmet abi yola çıkmak üzere hazırlıklara başlıyor

Motosiklet üzerine yazılarından alıntı yaptığımız gökhan karadüzen

Ümmet abiyi adanaya gitmek üzere uğurladık.Yolun açık olsun ümmet abi :rendeer:

keşke haberim olsaydı mutlaka gelirdim bundan önceki 2 kere gelmişti 2sinde de karşılayabilmiştim..üzüldüm valla :pr:neyse bidahaki sefere:pr: ....kerim beni niye aramadıysa....

arkadaşlar paylaşımınız için saolun ümmet abininde yolun açık olsun

ummet abiyle fuarda tanismitik . cok cana yakin duran bi abimiz fuar biter bitmez yine yollara dusmus anlasilan

Gaziantep İl Temsilcisi
vayyy o zaman bugun yanımda olur desene arkadaşim dört gözle bekliyoruz ummet abi yi antep MT olarak

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
fuar için geri dönmek zorundayım adanaya kadar geldim ordan dönüyorum fuardan sonra kaldığım yerden doğu gezisine devam etçem.mersinde beni karşılayıp elinden geleni esirgemeyen emrah [by mükemmel]kardeşe yardımları ve katkıları için candan teşekkür ederim.:queen: :bounce: ::biggrinn ::biggrinn ::tutkuy:: ::thanks: ::thanks: ::thanks:

arkadaşlar paylaşımınız için saolun ümmet abininde yolun açık olsun

Teşekkür ederiz abi :cat:

vayyy o zaman bugun yanımda olur desene arkadaşim dört gözle bekliyoruz ummet abi yi antep MT olarak

Abi artık ümmet abi size emanet :cat:

fuar için geri dönmek zorundayım adanaya kadar geldim ordan dönüyorum fuardan sonra kaldığım yerden doğu gezisine devam etçem.mersinde beni karşılayıp elinden geleni esirgemeyen emrah [by mükemmel]kardeşe yardımları ve katkıları için candan teşekkür ederim.:queen: :bounce: ::biggrinn ::biggrinn ::tutkuy:: ::thanks: ::thanks: ::thanks:

Rica ederim abi sen gel biz yine misafir ederiz seni :) :cat: :rendeer: :cherry:

Ooooooooo kankam ve abimmm :queen: Ümmet abi valla özlemişim seni, bu fuar işi çok iyi oldu :) :rendeer:

Kanka motorda nazar boncuğu var mı :cherry:

Ooooooooo kankam ve abimmm :queen: Ümmet abi valla özlemişim seni, bu fuar işi çok iyi oldu :) :rendeer:

Kanka motorda nazar boncuğu var mı :cherry:

Nazar boncuğu yok ama hatırlattığın iyi oldu takarım artık ha bide ilk defa ümmet abi sayesinde mt sticker leri geçti elime onuda yapıştırıcam :cat:

Bu arada ümmet abiyle selam yolladım sana fuarda iletir artık :)

Niye söylüyosun o zaman :p Ümmet abi de artık yanında ajanda taşıyacak bana yollanan selamlar için :mrgreen: :queen: :queen:

Valla ümmet abi bu tarafa gelirde bize uğramassan lastiğin patlasın demiştim. İşallah bişe olmamıştır :) Fuar dönüşü mutlaka bekliyoruz..

Dün burdaydı. Buluştuk sohbet ettik. Bugün İstanbul'a yola çıktı. Gaziantep'e gitmiyor.

Kafam karıştı, Antep e gidecek miiiiiiiiiiiii, gitmeyecek miiiiiiiiiii :silent: :mrgreen: :mrgreen:

Haberim var abi, sen ve burcuyla görüştüğünü söyledi

Çünkü bugünde yine burdaydı :) ama bana söylediği önce gaziantep sonra istanbuldu demekki rota değiştirdi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar