Ümmet abiyle yaptığımız kahvaltı ve resimler

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu sabah saat 09.30da özel ajanı 007 (cüneyti)artcı olarak aldım ve hisara
kale cafeye gittik.saat 10.00 kale cafeye vardığımızda ümmet abi daha gelmemişti 10dk bekledikten sonra ümmet abiyi arayım dedim anahtarı anca buldum ve şimdi yola çıkıyorum dedi :queen: 20dk sonra geldi. abi anahtarına
daha çok dikkat etmen lazım vanda yada dağbaşında anahtarı kaybedersin yandın vallah :p neyse şaka bi kenara sohbetimiz çok hoş ve güzel geçti
9kere türkiyeyi dolaşmış biri olarak maceralarını tek tek anlatmayla bitiremedi.
bu keyifli kahvaltı ve sohbet için ümmet abiye ve cüneyte çok tşk ediyorum.
ümmet abi pazartesi yine yola çıkacağını söyledin sana şimdiden yolun açık
rüzgarın bol olsun diliyorum saygılarımla:rendeer:

[URhttp://img170.imageshack.us/img170/3285/aileresimleri226ts1.jpg[[//IMG]URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img170.imageshack.us/img170/1440/aileresimleri225vg3.jpg

L=http://imageshack.us]
aileresimleri222fv1.jpg
[/URL]

007

Çok keyif aldığımız bir sabahtı... Sevgili Necdet beni artçı olarak aldı ve yağmur altında mekana gittik... Çayımızı denize karşı yudumlarken Sevgili Ümmet Abimiz geldi... Daha önce tanışmamıza rağmen, anılarını ve yaşadıklarını dinlemek daha sonra bizi tatlı ve kahkahalı bir sohbete dönüştürdü... Yolun hep açık, rüzgarın bol olsun Ümmet Abi... Şahsım adına mutlu olduğum bir sabah geçirdim... Teşekkürler...

Kardeş, sevgi ve saygılarımla...

daha tanışma fırsatı olmadı ama Kaynak abimizdir ümmet abi sevgiler

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok keyif aldığımız bir sabahtı... Sevgili Necdet beni artçı olarak aldı ve yağmur altında mekana gittik... Çayımızı denize karşı yudumlarken Sevgili Ümmet Abimiz geldi... Daha önce tanışmamıza rağmen, anılarını ve yaşadıklarını dinlemek daha sonra bizi tatlı ve kahkahalı bir sohbete dönüştürdü... Şahsım adına mutlu olduğum bir sabah geçirdim... Teşekkürler...

Kardeş, sevgi ve saygılarımla...

ee tatlısumotorcu değilsin artık dicem ama diyemiyorum çünkü kendi motoruyla gelmedin ama en azından tatlı su artcısı değilsin:queen:

007

@ Necdet
Bu gün sayende terfi ettim tatlısuculuktan... :) Sende foto makinenin tarihini değiştir artık diyorum... 01.01.2005 yazıyor... Hemen birileri farkeder bak söyliyim... :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hasana geçende hava attım ne biçim resim çekiyorsun diye inşallah farkına varmaz:pr: :pr: :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi herşey iyi güzel de bari photoshopta filan o tarihi silseydiniz ya ayıp oluyor ama

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi herşey iyi güzel de bari photoshopta filan o tarihi silseydiniz ya ayıp oluyor ama

hasan idare et ben senin gibi fotoraf makineyle dünyaya gelmedim keşke sende
gelebilseydin birazda senin dedikodunu yaptık ama olmadığın için kendini savunamadın:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
necdet abi geçen yılki buluşmayı bize yutturup tatlısu motorculuğundan terfi etme çabalarını anlayışla karşılayabilirim :p

@ Necdet
Bu gün sayende terfi ettim tatlısuculuktan... :) Sende foto makinenin tarihini değiştir artık diyorum... 01.01.2005 yazıyor... Hemen birileri farkeder bak söyliyim... :p

tam ben espriyi patlatayım diyordumki senin yazını gördüm 007 ama yinede içimde kalmasın
siz bizi kandırıyorsunuz gibi bir his doğdu içime. hani kıskandırmak içinmi yapıyorsunuz ama tarihi silmek aklınıza gelmemiş eski fotoları basarken:p diyecektim tam....:queen:
Allah içinize sindirsin afiyet olsun valla ne yalan söyleyeyim kıskandım keyfinizi.
sevgiler

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
speedygirl şule;490965' Alıntı:
Allah içinize sindirsin afiyet olsun valla ne yalan söyleyeyim kıskandım keyfinizi.
sevgiler

onların içine sinebilir ama bizim içimize sinmedi bu gezi kanıt göstersinler pek inandırıcı gelmedi bana :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
necdet abi geçen yılki buluşmayı bize yutturup tatlısu motorculuğundan terfi etme çabalarını anlayışla karşılayabilirim :p

hasan ilahi yani söylemesi ayıp yediğim sucuğu burnumdan getirdin :cherry:
seninle birdaha dalga geçermiyim resim konusunda ama tatlısumotorcu olduğunu herkes biliyor cüneyt en azından artcı olarak yağmurun tadını çıkarttı:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Thai ile birlikte cok istememize ragmen gelemedik...:pr:
Hala da calısıoruz..:silent:
Kısmet degilmiş napalım..:pale:
S&S

007

tam ben espriyi patlatayım diyordumki senin yazını gördüm 007 ama yinede içimde kalmasın
siz bizi kandırıyorsunuz gibi bir his doğdu içime. hani kıskandırmak içinmi yapıyorsunuz ama tarihi silmek aklınıza gelmemiş eski fotoları basarken:p diyecektim tam....:queen:
sevgiler

Pilleri yeni taktı Necdet makineye tarihi unutuvermiş... :) İnsanlık hali idare edin...::sm_smile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar