Ümmet abiyle yaptığımız kahvaltı ve resimler

GÜZEL bi gezi olmus arkadaşlar... Ümmet Abiyle Tanısmayı cok istiyorum. İnşallah bi gün karsılasırız... Sevgiler :)

ya bisi dicem bi ton insan gelicekti orda okudum ama sadece 3 kisimiydiniz abi siz anlamadim wallaha en az 20-30 kisi gelcek saniyodum ben

arkadaşlar ümmet abinin motoru hakında biraz bilgi verirmisiniz? kaç kmde? değişenler neler ? saygılar..

007

arkadaşlar ümmet abinin motoru hakında biraz bilgi verirmisiniz? kaç kmde? değişenler neler ? saygılar..

Ümmet Abimizin motoru 65.000 km. de. 2 defa rektifiye olmuş ve bir defa krank mili değişmiş... Genelde motosikletinden memnun...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tşk

arkadaşlar istanbulun nadide köşelerinden rumelihisarında okadar işleri arasında bana zaman ayırıp değerli vakitlerini benimle sabah kahvaltısında geçiren nejdet ve cüneyt kardeşime jestlerinden dolayı çok teşekkür ederim,işleri olupta çok istemelerine rağmen zaman yetersizliğinden ötürü aramıza katılamayan arkadaşlarda üzülmesinler çünkü hepsinin kulaklarını çınlattık sohbetlerimizle gelemeyen arkadaşlarada selam ve saygılarımı sunarım,nejdet çok tembelsin nerde resimler baktım hala kopyalamamışsın.

onların içine sinebilir ama bizim içimize sinmedi bu gezi kanıt göstersinler pek inandırıcı gelmedi bana :cherry:
inan vallaha ben canlı şahidim.

Son düzenleme:
ah bea keske ist da olsaydım da ben de katılsaydım size.. ümmet abi'me saygılar!!!

calıştığım için gelemedim..
ama akşama oradaydım elimde resimler var ama nete atamıyorum..:(
url adresi soruyo o ne bilmiyorum..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aradan yıllar geçmiş ama okurken gözlerim doldu. ALLAH rahmet eylesin.....

şuraya bak yazarların çoğunda "Seni unutmayacağız Nur içinde yat" yazıyor.. moralim bozuldu.. keşke silinse bu başlık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar