Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok değerli ve kıymetli Ümmet abim,
Çok sık görüşme imkanı olmadı. Sadece bir tane Organizasyonda tanışıp ufak bir muhabbet imkanı oldu. Çok üzüldüm ve allah beterinden saklasın ve korusun diyorum. Çok geçmiş olsun. Kendine iyi bak.Selamlar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aaaa :cyclopsan çok geçmiş olsun Ümmet Abimize gerçekten nazar değdi ale: Umarım hemen iyileşir Allahtan çok önemli bişeyi yokmuş Allah beterinden saklasın :rendeer:
simdi konustum buyuk abımızle,ıyı oldugu soyledı,sol ayak bılegınden kırılmıs,yaklasık 3 hafta ıstırat edıcek,buradan kendısıne cook gecmıs olsun dıyorum.
simdi konustum buyuk abımızle,ıyı oldugu soyledı,sol ayak bılegınden kırılmıs,yaklasık 3 hafta ıstırat edıcek,buradan kendısıne cook gecmıs olsun dıyorum.
merhaba arkadaşlar az önce Ümmet abiyle görüştüm aynen söyleneler şu :
olay pazartesi günü olmuş ayağı şişikken iner düşüncesiiyle geçer düşüncesiyle 4 gün kadar beklemiş daha sonraysa
inmediğini görünce dr. gidip geçiçi alçıya aldırmı , haftayada tekrar gidip kalıcı alçıya lınacak ve nekadar o şekilde kalacağını
öğrenecekmiş.Arayan mesaj bırakan herkeze çok TEŞEKKÜRLER.