Ümmet abimiz kaza yaptı!

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun ümmet abi
dün telefonda konuştuk sesi iyi geliyordu
yaklaşık 1 ay sonra tekrar motoruna biner diye tahmin ediyorum
en büyük kazan bu olur inş.
allah tekrarını göstermesin hepimizi kazadan beladan korusun

Ümmet abi Gecmiş olsun. Ben de dun bakmışdım gezi fotolarına. İnsallah en kısa zaman da saglıgına kavusursun...

ümmet abicim geçmiş olsun :pale:allah acil şifalar versin kendine dikkat et selamlar

arkadaşlar biraz önce ümmet abiyle telefonla görüştüm ayağına yarım alçı yapmışlar haftaya bütün alçı yapacaklar dedi internet olmadığı için kimseyi yazamıyorum tüm dostlarıma selamlarımı iletmemi söyledi arayan tüm arkadaşlardan allah razı olsun

arkadaşlar sevin veya sevmeyin ama lütfen kaza için açılmış olan bu topiği
farklı yönlere çekmeyelim rica ediyorum :)

Geçmiş olsun Ümmet abi,

Çabuk iyileş, yollar özler seni.. :rendeer:

Black 34, yaptığın en hafif tabirle terbiyesizlik... :farao:

Son düzenleme:
ümmet abi çocuk esirgeme kurumlarında annesiz babasız büyümüş kimseye kötülüğü olmayan kendini yollarda bulan yürekli candan ezgin bir insandır .
içimizde he tarz insan olduğu gibi bizler motosikletciysek birbirimizi kabullenip saygı duymak durumundayız kimsenin kimseyi hayatını bilmeden yargılamak gibi bir yetkisi yoktur eleştiri varsa yapıcı olmalı kırıcı olmamalıdır kanısındayım.
direk kafadan bu tarz yaklaşımlar basit bir kalem kabadayılığından öteye gitmez bizim içimizdeki ümmet abi sevgiside ufak tefek karalamalarla bitmez balçık taşla sıvanmaz yüreği olan varsa tükiyeyeyi ister parrasız ister çebine milyarlarıda koyarak defalarca gezsin bakayım göreyim onun atıp tutmasını yazacak cevabı olan varsa buyursun ...................

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
valla dikkatimi çeken tek bişey var son 2 yıldır mt yide ümmet abiyide izliyorum ikisnide tanırım ama adam xmax almadan önce kimse bukadar savunmuyordu peşinden gitmiyordu abimizin:cat: ama kimseyi yargılama bize düşmez sadece nacize fikrimi söyledim bu herkes için geçerli değildir

valla dikkatimi çeken tek bişey var son 2 yıldır mt yide ümmet abiyide izliyorum ikisnide tanırım ama adam xmax almadan önce kimse bukadar savunmuyordu peşinden gitmiyordu abimizin:cat: ama kimseyi yargılama bize düşmez sadece nacize fikrimi söyledim bu herkes için geçerli değildir
xmax alınca ne oluyor anlayamadım anlatırsanız sevinirim ....
ben kendisini beş senedir tanırım gezerim severim sevdiğim insanıda savunurum hemde sonuna kadar haaa eğe bir kişiye kötülüğü haksızlığı varsa o zaman babam olsa peşinden gitmem .....

adama geçmiş olsun dedin yeter o. Teşekkür ederim.

eyvallah müslüm baba...

ümmet abi sanad çok geçmiş olsun... en kısa zamanda seni tekrar aramızda görmek ümidiyle...:rendeer:

seninde ümmet abiyi de bizleride yeteri kadar iyi izlemediğini düşünüyorum.. Madem tanıyosun abimizi ; git sor ne zamandır onu sevgi ile kucaklıyormuşuz ? Ben bi 1.5 sene öncesinden neşeli, keyifli, unutulmaz anılar hatırlıyorum da :)

Son düzenleme:
ümmet abi geçmiş olsun abi ALLAH beterinden saklasın
sizde beyler burası tartışma atışma yeri değil özelde ne yaparsanız yapın hasta ziyaretinde konuşulacak konular değil abim kaza yapmış moral vereceğinize canını sıkıyorsunuz büsbütün

Ümmet abi çok büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın dikkat et kendine. :rendeer:

Ümmet Bey ile ben de birkaç kez karşılaştım ve muhabbetimiz de oldu ufak tefek. Kendisini cana yakın efendi bir adam olarak gördüm ve herkezden de öyle duydum. Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Selamlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar