Ukrayna Motosiklet Fuarı 2008

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Suzuki 650 f gayet iyi duruyor ben çok beğendim kaç hp acaba sormak lazım:queen::queen::queen:

yyyaaaaaa olum grkem gece gece aklımızı alma ben geliorummmmmmmmmmmmmmm orayaaa valla yaşasın rusya veeee rusyadan kopan ülkelereeeeeee nazdırovyaaaaaa

Bu arada şunu söylemeden geçemeyeceğim... ukrayna+motosiklet fuarı= güzel modeller demek fakat ben fuardaki modelleri hiç beğenmedim... kresatik meydanına çıktığınızda çok daha güzel kızlar bulabilirsiniz...

Fuarın arka taraflarına ilerlediğimde bir motosiklet dergisinin standını buluyorum...
Arkadaşlar içkileri dağıttıktan sonra kızlar dergi çekilişinde kask veya koruma kazananlara hediyelerini dağıtıyorlar... Kazananların yarısı kadın yarısı erkek...
(Bu arada doğal olarak fuarda içki içmek serbest)
fuar28vy7.jpg

fuar29fe9.jpg

bu fuarı sevdim..
fuar heyecanı sımdıden basladı bende:)
ama bu sefer sadece 1 gun gıdebılıcem:(
görki saol abi resımler ıcın..

Işte Minsk ler...
fuar32gw7.jpg

fuar31cj0.jpg

fuar30mm6.jpg

Bu arada çinliler burada da piyasayı ele geçirmiş...
Çinliler almış başını gidiyorlar... Örneğin aşağıdaki Spark marka 200cc'lik motosiklet... Hangi motora benzediğini çıkarabildiniz mi?

fuar34si2.jpg

fuar33cg5.jpg

Amantanrııııııım....

Neyse... Dışarıdaki motosikletleri bırakıp 15 grn karşılığında (4 ytl) fuarımıza giriyoruz...
Girişte suzuki standındaki modeller karşılıyor bizi....

Suzuki Hayabusa
fuar27jw2.jpg

fuar26ux4.jpg

fuar25fu5.jpg

Big King
fuar24sv1.jpg

fuar23ny4.jpg

650F ... çizdin topuklularla güzelim motoru be hanımkızım...
fuar22ca1.jpg

Bu kızlarımızın dans şovları da var fakat ne yazıkki youtube kapalıymış o yüzden buraya yükleyemeyeceğim ::evil::

fuara Türklerinde katıldığı belli:queen: baksana kızların üstünü başını yırtmışlar:queen::queen: ama kızlara da helal olsun. üstü başı parçalansada iş aşkıyla yanıp tutuşuyolar. kardeş bu arada sen linkleri gönder ben youtube'yi açabiliyorum. arkadaşların yerine de ben izlerim :queen::queen:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Spark'a ait resimleri gordukten sonra, Cinliler oyle ya da boyle ss model satacaklar gibi gorunuyor.

Gorkem resimler ve anlatim icin tesekkurler.

Not: Saka maka konu basligi cidden patlama yapmis. Suan asagiya bakiyorum da 25 kisi izlemede. :)

Ben cikiyorummmm! :)

Honda VFR 400R ilk defa gördüm. Eski model sanırım.
Spark 200 de pek kalıplıymış. Aynaları çok kötü olmuş ne o öyle kol gibi çıkmış...:) VFR yakından görmek isterdim. Sahibi ile konuşup bir ara gaz verseydin...:)

asm

O Spark ne öyle yahu? Acayip şişirmişler motoru :)

Dizaynı fena gelmedi ama o aynalar ne öyle ? :)(jantları karakterini hemen döküyor ortaya)

Yeni 1000 RR ise eskisine nazaran daha yumuşak hatlara sahip ve bence albenisi eskisinden daha düşük (sadece egzozun yerini ve şeklini beğendim...)

Eline sağlık fotolar için

Şimdilik bir duş arası... Döndüğümde aşağıdaki muhteşem motosiklet ile devam edeceğiz... Modelini bilin bakalım...

fuar44lw3.jpg

Goldwing değil motorun adı 'Honda Valkyrie rune' ve piyasada 2004 ten beri var.NRX 1800 diyede aratabilirsiniz

Amantanrııııııım....

Neyse... Dışarıdaki motosikletleri bırakıp 15 grn karşılığında (4 ytl) fuarımıza giriyoruz...
Girişte suzuki standındaki modeller karşılıyor bizi....

Suzuki Hayabusa
fuar27jw2.jpg

fuar26ux4.jpg

fuar25fu5.jpg

Big King
fuar24sv1.jpg

fuar23ny4.jpg

650F ... çizdin topuklularla güzelim motoru be hanımkızım...
fuar22ca1.jpg

Bu kızlarımızın dans şovları da var fakat ne yazıkki youtube kapalıymış o yüzden buraya yükleyemeyeceğim ::evil::

motor değil hamak sankii. 25 tane hamak.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
abii yeni cbr 1000rr''ı bitirmişler resmen eskisi gibi tutmaz o'makina!!

görki sen ne şanslı çocuksun yahuu :mrgreen: fotolar harika teşekkür ederizzz :rendeer: biz de gitcez bu hafta sonu tamam mııı :cherry: ::148::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar