Ucuz Atlattığım Kaza..

Selam arkadaşlar,

20 Ağustos Cuma akşamı saat 20:00'da bostancı minübüs yolundan maltepe tarafına doğru sametagir ve forumdan bir kaç arkadaşımızla daha buluşmak için gidiyordum. O caddeyi bilenler bilir minübüs şöförleri oranın korsanlarıdır. Normal iki şeritli yolda ben sağ şeritteydim ve tam solumda ise bir minübüs vardı beraber güzergahı seyrederken hiç olmadık ve durulması yasak olan bir yerde minübüs şöförü frene asıldı, ben ne olduğunu anlamadım ve sol tarafım minübüs yüzünden kapalıydı göremiyordum. minübüsün frenlemesiyle sol taraftan önüme kıran bir aracı farketmem 0.5 saniye kadar sürdü ve ben çarpışma şiddetini azaltmak amacıyla frenlere asılarak yolun boş olan tarafına kendimi yatırdım hafiften ancak ön teker aracın altına vurarak girdi ve ben sol şerite fırladım.
O sırada neremi nasıl vurduğumu hatırlayamıyorum fakat sağ kaval kemiğimde büyük bir acı ve sıyrıklar vardı, sonrasında şişti ve ağrısı hala yoğun olarak devam ediyor, sıcağı sıcağına anlayamadım fakat ertesi gün farkettiğimde kalçamın sağ tarafı ve boynumunda sağ tarafı ezilmişti. Verilmiş sadakam varmış ki öyle bir kazadan bu kadar az hasarla kurtulabildim, kaskım ve montum üzerimdeydi ikisininde büyük yararını gördüm, frenleme zamanlamam yanlış olsaydı daha farklı bir şekilde sonuçlanacaktı kaza.
Motora bir gün öncesinde taktırdığım koruma demiri sayesinde sadece aracın altına giren ön teker yüzünden çamurluk kırıldı ve vites pedalı yerinden oynayarak bollaştı, koruma demiri de haliyle motorun yattığı yöne doğru yamuldu..

Geçmiş olsun dilekleri ve ilgisinden dolayı "sametagir" arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Siz siz olun minübüs caddesinde minübüslere yaklaşmayın:rendeer:

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun, son kazan olsun inşallah, bir daha da minibüslere yaklaşma acayip yaratıklar :)

geçmiş olsun güzel bir iftar kaçırdın :)

ucuz atlattığına sevindim :rendeer:

Çok teşekkürler arkadaşlar benzeri bir olay kimsenin başına gelmez umarım..
Vallahi sorma takendy çok da yaklaşmıştım :) 25 km yolu geldim ve son 1 km kala gümledik:)

Çok geçmiş olsun.

Siz siz olun görüş açınızı kapatan araçlarla aynı mesafede seyretmeyin. Ya geride kalın sizi geçmesine izin verin, yada siz hızlanın geçin gidin ama yanyana gitmeyin.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Çok çok geçmiş olsun arkadaşım, çok ucuz atlatmışsın gerçekten de.
Allah tekrarını göstermez inşallah.

geçmiş olsun.. o gün yolda olduğumdan yetişemedim yoksa bende yanınızda olacaktım...

sağolun arkadaşlar, Allah tekrarını kimseye yaşatmasın.
hiç huyumda değildir yanımda bir araçla aynı hızda seyir etmek ama orada birazda minübüsü geçmek için yavaştan hızlanıyordum yanından.. her kaza bir tecrübe oluyor bizlere, olan olmuş iyi taraflarından bakmak lazım..

Burakcığım.Allah tekrarını göstermesin...bakma sen Oğuzun ''güzel bir iftar kaçırdın ''demesine...o onun güzelliği..ama kaçırdığın bir iftar yok bence....bir akşam yine yapabiliriz iftarı...bu arada bir daha arayamadım kusura bakma .benim çocuğun hastane işleri ve en sonunda bugün başarılı bir ameliyat..çok şükür artık rahatım...en kısa zamanda görüşmek üzere kardeşim..bu son olsun..Allah beterinden saklasın....

Burak'çım iyisindir şuanda umarım..sametgir yazmıştı ufak bir kaza nedeniyle katılamadı diye ama senin numaranı o gün kaydedememişim ben arayamadım da haber de alamadım deli oldum valla ilk okuyunca..

Neyse ki ciddi bir durumun yok anladığım kadarıyla..Bu tür ufak kazalarda her zaman 1-2 gün sonra belli oluyor nerelerinin zedelendiği..

Derhal bir dizlik alıyorsun kendine..! Dizliksizlik yüzünden şişti o kaval kemiğin farkındasın değil mi?

Kaza yapman nedeniyle kaçırdığın iftardan dem vuranlara da bir şey demiyorum, diyemiyorum..:pr:

Tekrardan geçmiş olsun dostum..:rendeer:
Bir şey lazım olursa ara beni..

burak geçmiş olsun. daha iyisindir inşallah...

senden iki gün sonra da ben yapıştım yere. tabii ki sıramı bekliyordum ama hiç beklemediğim anda geldi benimki de... ders olarak aklıma yazdım bile kazanı. bir diğer ders de dizliğin ne işi yaradığı oldu. yüz üstü yapıştım yere, tek eksiğim dizlikti.

geçmiş olsun kayahan?bişeyin yoktur inşallah?? aman kardeşim dikkat edin.gideceğiniz yere 10 dakika geç gidin.sağlam gidin.ne olur üzmeyin bizleri...:pale:

sağol samet abi, iyiyim şükür. sol kolda biraz ağrı ve az da olsa yanık iki diz... geç oldu bugün, yarın yazarım olayı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar