Ücretsiz Motosiklet Eğitim Semineri / 25 Şubat 2007

adını yazdırıp gelmeyenlerden bir tanesi de buraya yazsaydı ben atlayıp gelecektim. yazıl oldu. bir daha ki eğitim ne zaman olacak acaba?

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
adını yazdırıp gelmeyenlerden bir tanesi de buraya yazsaydı ben atlayıp gelecektim. yazıl oldu. bir daha ki eğitim ne zaman olacak acaba?

Malesef seminer saatine kadar herkesi beklediğimiz için buraya yazma şansımız olmadı.
En kısa zamanda semineri tekrarlayacağız.

Değerli admin Skullhunter'ı ve Gelişim Sürücü Kursu'nu bizler için organize ettikleri bu faydalı seminer için kutlar;ayrıca bu semineri anlaşılır ve zevkli bir şekilde bizlere sunarak bilgilerimizi pekiştiren "ADAC İleri Sürüş Teknikleri Eğitmeni Kemal Berker"'e de içten teşekkür ederim.
Katılan tüm arkadaşlarımıza verilen "katılım belgesi"nde katılımcıya hitaben yer alan şu sözler bence çok önem taşımakta:
"Güvenli motosiklet sürüşüne verdiği önemden dolayı kendisine teşekkür ederiz."
Tüm Motosiklet Net üyelerinin de aynı sözlerle teşekkürü hak edecek şekilde " güvenli motosiklet sürüşüne" önem vermekte olduklarına inanarak hepsini saygıyla selamlarım.

Emeği geçen herkese ve bizlerle bilgilerini paylaşan tüm kalımcılara teşekkür ederim. Çok istifade ettiğimiz bir seminer oldu. Kemal Bey' e ayrıca teşekkür ederim. Sevgiyle ve motorla kalın...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Açıkcası benimde beklemediğim kadar doyurucu ve kaliteli bir seminer oldu. Kemal hocanın güleryüzü,pozitif elektriği de bu seminerin bir kat daha keyifli geçmesini sağladı. Eroldayı ile ahbap çıkmamız ayrı bir süpriz oldu açıkcası. MT'ye ve Kemal Hocaya sonsuz teşekkürler. :)
Şu 1 hafta içerisinde 2. motorumuda alıcam inşallah. O zaman Kemal hocadan pratik eğitim almayıda sabırsızlıkla bekliyorum. Telefonunu aldım,gerekli şartlarıda öğrendim. En az 6 kişi gerekiyormuş, yakın bir arkadaşımla beraber 2 kişi olduk bile.

tam da motor aldığım sırada benim için bundan daha faydalı bir şey olamazdı herhalde. herkese çok çok teşekkür ederim :rendeer:

Faydalı bir seminer oldu...:cat:
Erhan'a,İbocuğumuza ve Kemal hocamıza çok teşekkürler...

Gelmeyenler yararlı bir seminer dışında benim tazecik ev yapımı kurabiyelerimi ve İbrahim'in aldığı kuru pastalarla kola-fantayı kaçırdı:cherry:

Bir bardak soğuk su isteyen???:queen:

sevgililergnkurabiyelerxd1.jpg

sevgililergnkurabiyelertj9.jpg

Bu arada bilardo masasında top ve bilumum malzemelerle yapılan gösterileri sevenler şunu bir izlesinler...
Adam aşmış..

http://www.youtube.com/watch?v=X9IqdXK2N_I

Değerli Skullhunter'a, Gelişim Sürücü Kursu'na ve "ADAC İleri Sürüş Teknikleri Eğitmeni Sayın Kemal Berker" 'e organize ettikleri bu faydalı seminer için ve Motosiklet Kazalarını Azaltma Projesi ile benzeri birçok faydalı çalışmaları için kendim ve çevrem adına teşekkür ederim.

Benim için ideal bi eğitim oldu... Emeği geçen herkese tüm içtenliğimle teşekkürler.. Organizasyondan eğitime kadar herşey çok iyiydi. Tekrar teşekkürler..

Hoş sohbeti,güleryüzü ve anlattikları için Kemal hocamıza...
Vakitlerini ve sınıflarını bizlere ayırdığı için Gelişim Sürücü Kursu'na...
Ufak ayrıntıları bile düşünüp yaka kartlarımızla,davetiyelerimizle bizlere hoş süprizler hazırlayan tüm organizasyon sorumlularına teşekkür ederiz.

Süper Moderatör (BBRR)
gelirim deyipte gelemeyen arkadaşlar .başkalarının hakkınıda engellediler. keşke katılım tam olsaydı ..

gerçekden güzel bir ortamdı. kesmedi aslında ama :D olsun Kemal Berker ve Gelişim sürücü kursuna teşekkür ediyorum

motosiklet.net tutku yaratır seminere hakim olma ve profesyonelce yaklaşım işte budur::coool:: ::coool:: ::shake2::

Fotoğrafları anca ekledim...
Eğitmenimiz Kemal beyin dikkatini dağıtmamak için flaş kullanmadım....Bilginize.

Öncelikle , soğukta olsa Güneşli bir pazar gününü sevdikleri ile sevdiği şeyleri yaparak değerlendirmek yerine , "sıkıcı" :)) bir eğitime gelen ve beni dinleme zahmetine katlanan bütün arkadaşlara huzurunuzda teşekkür ederim.
Gelişim sürücü kursu sahiplerine ve motosiklet.net yöneticilerine bu imkanı sağladıkları için teşekkür ederim.
Semine için gerekli bilgilerin sağlanmasında desteğini esirgemeyen değerli eğitmen arkadaşım Hakan Erman'a da teşekkür ederim.
Ev kurabiyeleride pek güzeldi , elinize sağlık, bence bunu eğitimlerde gelenek haline getirelim...:))
Hergün öğrenen ve öğrendiklerimizi paylaşan güzel sürücülerle birlikte olmak benim içinde pek keyifliydi.
Görüşme dileklerimle.

Bu arada , seminer sonrası MOKAP projesi için video kamera karşısına geçerek trafikteki otomobil , kamyon vb. sürücülere yönelik verdikleri mesajlar içinde ayrıca teşekkür ederim.
Çok faydalı bir çalışma oldu.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kameraya karsı konusmakta güclük ceksekte oraya kadar gelmişken bu görevide yerine getirmeliydik keşke herkes konussaydı

kurabiyeler güzeldi burcu bidahi ki seferede tatlı olanlardan getir test edelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar