Ücretsiz Motosiklet Eğitim Semineri / 25 Şubat 2007

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
avrupa yakasından gidicek arkadaslar ben saat 10:00 gibi sirkeci arabalı vapur iskelesinde olucam motorize deli ile birlikte

gelemeyecek olan var mı? varsa öğleden sonraki seansa gelebilirim o kişinin yerine aslında gündüz de olur biraz erken kalkarız bir saatlik yol ne de olsa.

Neyse yarışın tekrarı varmış pazartesi günü.Bu kadar yakındayken caymak ayıp olur bu saatten sonra :)

avrupa yakasından gidicek arkadaslar ben saat 10:00 gibi sirkeci arabalı vapur iskelesinde olucam motorize deli ile birlikte

sabaha kadar rüya gördüm arabanın lastiği patlak inşaallah gerçek değildir
saat 10 yetişicem inşaallah

mt yönetiminin organize ettiği gelişim sürücü kursunda olan seminere gittik benim için çok önemli bilgiler edindim özellikle hocamız kemal beyin akıcı anlatımıyla örneklerle vs vs MT'YE GELİŞİM SÜRÜCÜ KURSUNA KEMAL HOCA'YA ayrı ayrı teşekkür ederim saygılarımla

Son düzenleme:
emegi gecen herkese teşekkürler bu tür organizsayonların artmasını diliyorum hatta belli gruplar olusturup kemal bey den motosiklet ile de egitim alabiliriz

TNT

Çok güzel bir eğitimdi. Herkesin bildiği fakat yanlış uyguladığı birçok şeyler konuşuldu. İsmini listeye yazdırıp gelmeyenler çok şey kaybettiler ve bu eğitimi almak isteyenlere de çok şeyler kaybettirdiler.

Eğitim çok guzel ve yararlıydı..Kemal Hoca ya sahsen teşekkur edemedim ama burdan sukranlarımı sunuyorum bizi aydınlattı..

ayrıca özur diliyorum çıkışta işim olduğundan ve kamera karşısına geçip konuşmak fikri hoşuma gitmediğinden resmen ortamdan sıvıştım..:)

Umarım projesini gerçekleştirebilirde motosiklet suruculerininde normal insanlar olduğu daha net anlasılır..

Saygılar Sevgiler

Motosikleti
Honda Forza
MT'ye, Gelişim Sürücü Kursuna , Kemal Beker'e ve emeği geçen herkese çok teşekkürler.

İşin açıkçası bu kadar iyi bir seminer beklemiyoerdum. Tek kelime ile harikaydı emeği geçen herkezin eline sağlık. Herkeze teşekkürler hcocam seninde diline ve bilgine sağlık.

eğitim şart

Organizasyonda bizlere bu imkanı sağlayan mt nete,gelişim sürücü kursuna ve anlatımıyla keyifli bir eğitim semineri geçirmemizi sağlağan kemal hocamıza burdan çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlıkkk.:rendeer:

Eğitimi düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkürler(Erhan-ibrahim gelişim sürücü kursu).Kemal BERKER hocam ağzına sağlık bizi aydılatıp bilgiendirdiğin için çok teşekkür ederim.Katılmayıpta kaçıran arkadaşlar çok şey kaybetmiş sayılmaz bundan sonra olacak eğitimleri kaçırmasınlar bence.Katkısı olan herkese tekrar teşekkürler.::tutkuy:: ::thanks:

bende geldim sonlara doğru...beleş kola envayi çeşit kuru pasta yedim...kesene bereket ipraam abi...:)

abi kardeşin sana hiç benzemiyor ya...:mrgreen: bu işte bir terslik var...:queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Seminer katılan tüm arkadaşlara Kemal hocamıza ve organisazyonda bize destek olan Gelişim Sürücü Kursundan İbrahim beye çok teşekkürler.
Umarım katılan herkes için faydalı bir çalışma olmuştur.

resim026na4.jpg

resim018yg1.jpg

resim043bo1.jpg

resim034xa0.jpg

resim015jx7.jpg

resim033ug1.jpg

resim020lh9.jpg

resim024wq6.jpg

resim029vn2.jpg

resim046rh3.jpg

resim043ug9.jpg

resim002nd6.jpg

resim003kk2.jpg

resim006pb1.jpg

resim007ps0.jpg

resim008av3.jpg

resim009rm4.jpg

resim013aq0.jpg

Seminer listesini adını yazdıran ama seminere katılmayan üyeler
Kılbaz - Hasan Gazali GÜRÜRYILMAZ
mesen52 - Murat EVSEN
victor54 - Utku KAYNAR
alderney - Adnan ERKURT
tears - M.Erkan KİLCİ
kassam - Ahmet ŞAHİN

Son düzenleme:
Cok Güzeldi. Emegi Gecen Gelişim Sürücü Kursuna, Motosiklet.net 'e ve Kemal BERKER'e çok teşekkür ederim.

Yüreginize Bilginize Sağlık...

yapımda ve yayında emeği geçen herkese cok teşşekkürler hem eğitim açısından çok güzel hemde sosyalleşme tanışma adına harika bi organizasyondu dewamını bekliyoruz. :cat:

Bu arada deer_152 kardeşima teşekkür ediyorum artcı aldığı için beni :rendeer:

gelmeyenler yada gelemeyenler cok şey kacırdı işallah daha büyük organızasyonlarda bir arada olmak dileğiyle esen kalın :cherry: (sipiker gibi oldu beaaa:queen: )

bu arada fragrance_chaplin seninde eline sağlık kurabiyeler nefisti kalpli kutu falan :cherry::cherry::cherry::cherry:

lafı bile olmaz fırat müsait oldugum sürece her artcıyı alırız motorumuza

ben de vardım seminer de güzel ve fadalıydı emeği geçenlere teşekkürler

bu semineri düzenlenmesinde emegi gecen herkese teşekkür ederim ... faydali bilgiler aldıgıma inanıyorum ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar