Daha alan çıkmadı mı yaaa..... :silent::silent:
Bir iki arkadaşla görüştüm karar verceğim bu gün inşallah ama dizliğe ciddi talip yok onu es geçeceğim ozaman.
ARCHANGEL fatihe sizinde huzurunuzda cok tesekkur ediyorum.hala boyle iyi insanlar varmıs.cok güzel bi muhabet oldu keske daha erken tanısabilseydik.
Bence harika bir karar almışsın:cat:
ben böyle bir karar alacak olursam birgün,kesinlikle kakı elime alır sokağa çıkar ve motosiklet üstünde olan ama kaskı yok yada gerçektende çok basit ve kötü olan birine hediye ederdim:wiinkk:
nasıl fikir ama.....bu sayede gerçektende ihtiyacı olan birine vermiş olur ve de hayır dualarını alırsın.
Sana şimdiden hayırlı teskere almanı dilerim:rendeer:
Gerçekten güzel bir sohbetti,konu motosiklet olunca sohbetin sonu gelmiyor inşallah askerden sonra kaldığımız yerden devam ederiz.
Daha önce yazdığımın altına yazıyorum çünkü bu aksiyon bence fazla uzadı:silent:
arkadaşım,
gerçekten ihtiyacı olan birine ver malzemelerini,sen de mutlu ve huzurlu ol alanda sana dua etsin! bence bir kask ve bir çift dizlik için bukadar yazmak biçmek hoş görünmüyorale:
insanların gücü var ya da yok önemli değil ama bazı yazılar yalvarma derecesine gelmiş:silent: alım gücü gerçektende olmayablilir ama bunu buraya yansıtmanın hoş olmadığı kanaatindeyim.
Saygılar
nedemek devam edicez tabi mahallemde motorcu adam bulmusum bırakırmıyım:cat:bugun kaskı dizlikleri taktım tam terminator T101 oldumiş cıkısı yerinde olursan goruselim.haberleşirz.abartıya kacıcak ama tekrardan cok tsekkur ederim.cok az kişi senin yaptığın hareketi yapardı.:rendeer:
Ben burda polemik yapmak istemiyorum ama saygı göstermek yerine yersiz bir eleştiri yapıyorsun dostum.Ayrıca bu yapılana aksiyon yakıştırması yapmışsın sana hiç yakışmamış. motorcuyuz madem birbirimize destek olalım diyoruz bukadar samimi bir duyguyla hareket ediyorum.
Kim nasıl kendi hislerini isteklerini ifade eder cümleye döker beni ilgilendirmez bunun sorumlusu ben dedğilim.
Bu arada yazını sıtandart puntolarda yazarsan kendini daha iyi ifade edersin.
İş çıkışına doğru telefonlaşırız dostum inş bende ayarlayabilirsem buluşuruz,senin repsolü bi usta ellere teslim edip cilalatalım![]()