Ücretsiz Kask İsteyen Var Mı ?

muhaa:) sanırım sitede dikkati en çok çeken başlık seninki arkadaşım hayırlı teskereler sana şimdiden allah yardımcın olsun güle güle git güle güle gel inşallah

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Daha alan çıkmadı mı yaaa..... :silent::silent:

Hayirli teskereler, cok faydali bir hareket yaptin umarim ihtiyaci olan bir arkadas alir, bedava diye kosan almaz. eee turkluk zor :)

abi ben dizlige gercekten cıddı talıbım benım motor cok yatıor her seferınde yara bereyle ugrasıorum msndende konustuk ıns. bana verıceksın yada satarsın bılmıorum ama gercekten dızlıge ıhtıyacım var

hayırlı teskereler komik dialoglar olmuş yaptığında kutluyorum çok iyi bir karar gerçekten :rendeer:

merhabalar hocam olabılır neden olmasında herseyın bır karsılıg ı var askere gıdıyorsun bızımde yardımımız olur elımızde olduu kadarını veırız ok dersen konusalım allah sag salım gıdıp gelmek nasıp ettsın insallah hayırlısı olsun [email protected]

tebrikler,inşallah iyi kalbin gibi iyi bir yere düşersin,

Arkadaşlar herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.Kaskımı ve Dizliği Spawnemnickli Turgut arkadaşımıza bu akşam verdim,allah hiçbir motorcu arkadaşımıza kaza bela vermesin,bu arada mesajlarına cevap veremediğim arkadaşlar oldu onlardanda özür dilerim.Kendinize iyi bakın arkadaşlar

nese ne dıelım hayırlı olsun barı bırıne bana averseydın abı dızlıgı:salut:

ARCHANGEL fatihe sizinde huzurunuzda cok tesekkur ediyorum.hala boyle iyi insanlar varmıs.cok güzel bi muhabet oldu keske daha erken tanısabilseydik.

ARCHANGEL fatihe sizinde huzurunuzda cok tesekkur ediyorum.hala boyle iyi insanlar varmıs.cok güzel bi muhabet oldu keske daha erken tanısabilseydik.

Gerçekten güzel bir sohbetti,konu motosiklet olunca sohbetin sonu gelmiyor inşallah askerden sonra kaldığımız yerden devam ederiz.

arkadaşlar pazartesi günü kaskımı çaldırdım !!! almayacak biri varsa ben talibim !!!
kuryelik yapıyorum durumlar bu ara çok verbat:(
mümkünsxe çok sevinirim
şimdiden tşkler

Bence harika bir karar almışsın:cat:

ben böyle bir karar alacak olursam birgün,kesinlikle kakı elime alır sokağa çıkar ve motosiklet üstünde olan ama kaskı yok yada gerçektende çok basit ve kötü olan birine hediye ederdim:wiinkk:
nasıl fikir ama.....bu sayede gerçektende ihtiyacı olan birine vermiş olur ve de hayır dualarını alırsın.

Sana şimdiden hayırlı teskere almanı dilerim:rendeer:

Daha önce yazdığımın altına yazıyorum çünkü bu aksiyon bence fazla uzadı:silent:
arkadaşım,
gerçekten ihtiyacı olan birine ver malzemelerini,sen de mutlu ve huzurlu ol alanda sana dua etsin! bence bir kask ve bir çift dizlik için bukadar yazmak biçmek hoş görünmüyor:pale:
insanların gücü var ya da yok önemli değil ama bazı yazılar yalvarma derecesine gelmiş:silent: alım gücü gerçektende olmayablilir ama bunu buraya yansıtmanın hoş olmadığı kanaatindeyim.

Saygılar

Gerçekten güzel bir sohbetti,konu motosiklet olunca sohbetin sonu gelmiyor inşallah askerden sonra kaldığımız yerden devam ederiz.

nedemek devam edicez tabi mahallemde motorcu adam bulmusum bırakırmıyım:cat:bugun kaskı dizlikleri taktım tam terminator T101 oldum:) iş cıkısı yerinde olursan goruselim.haberleşirz.abartıya kacıcak ama tekrardan cok tsekkur ederim.cok az kişi senin yaptığın hareketi yapardı.:rendeer:

Daha önce yazdığımın altına yazıyorum çünkü bu aksiyon bence fazla uzadı:silent:
arkadaşım,
gerçekten ihtiyacı olan birine ver malzemelerini,sen de mutlu ve huzurlu ol alanda sana dua etsin! bence bir kask ve bir çift dizlik için bukadar yazmak biçmek hoş görünmüyor:pale:
insanların gücü var ya da yok önemli değil ama bazı yazılar yalvarma derecesine gelmiş:silent: alım gücü gerçektende olmayablilir ama bunu buraya yansıtmanın hoş olmadığı kanaatindeyim.

Saygılar

Ben burda polemik yapmak istemiyorum ama saygı göstermek yerine yersiz bir eleştiri yapıyorsun dostum.Ayrıca bu yapılana aksiyon yakıştırması yapmışsın sana hiç yakışmamış. motorcuyuz madem birbirimize destek olalım diyoruz bukadar samimi bir duyguyla hareket ediyorum.
Kim nasıl kendi hislerini isteklerini ifade eder cümleye döker beni ilgilendirmez bunun sorumlusu ben dedğilim.
Bu arada yazını sıtandart puntolarda yazarsan kendini daha iyi ifade edersin.

nedemek devam edicez tabi mahallemde motorcu adam bulmusum bırakırmıyım:cat:bugun kaskı dizlikleri taktım tam terminator T101 oldum:) iş cıkısı yerinde olursan goruselim.haberleşirz.abartıya kacıcak ama tekrardan cok tsekkur ederim.cok az kişi senin yaptığın hareketi yapardı.:rendeer:

İş çıkışına doğru telefonlaşırız dostum inş bende ayarlayabilirsem buluşuruz,senin repsolü bi usta ellere teslim edip cilalatalım:p

Son düzenleme:
Ben burda polemik yapmak istemiyorum ama saygı göstermek yerine yersiz bir eleştiri yapıyorsun dostum.Ayrıca bu yapılana aksiyon yakıştırması yapmışsın sana hiç yakışmamış. motorcuyuz madem birbirimize destek olalım diyoruz bukadar samimi bir duyguyla hareket ediyorum.
Kim nasıl kendi hislerini isteklerini ifade eder cümleye döker beni ilgilendirmez bunun sorumlusu ben dedğilim.
Bu arada yazını sıtandart puntolarda yazarsan kendini daha iyi ifade edersin.

İş çıkışına doğru telefonlaşırız dostum inş bende ayarlayabilirsem buluşuruz,senin repsolü bi usta ellere teslim edip cilalatalım:p

Alınmana gerek yok.
Davranışını ilk alkışlayanlardanım her halde! yardımlaşmanın ne olduğunu çok ama çok iyi bilir ve uygularım.Polemiği hiç'mi hiç sevmem.
Gördüğümde yanlış varsa,hemen tepki veririm.

1- Aksiyon yerinde ve uygun bir kelime eğer yaptığında bir hareket var ya da olacak ise!
2- kusura bakma ama,ben bir iyilik yapmak istediğimide günlerce sürüncemede bırakmam:silent:
bana göre, acilen ihtiyacı olan birini seçer ve al kardeşim derim ve olay bitmiştir.

bak, ihtiyacı olan kaç kişi yazmış!! hatta ABİ ........vs vs vs yazmışlar daha ne yazılması gerekiyorki???
3- Aradığın bir kriter varsa birşey diyemem.

umarım bu puntolar anlaşılmamı sğlamıştır.

Sana yinede iyi günler ve hayırlı teskereler :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar