Ücretsiz Kask İsteyen Var Mı ?

Bizim evde zaten 2 şeyin kavgası yıllardır dönüyor.

1- Motor
2- Kopek

Motoru almayı yıllar sonra becerdim... Ama eve bi rednose sokarsam kopeği alır beni atarlar.

Dostum benden sana tavsiye, motosikleti olan bi arkadaşa hediye et :cherry:

Çok güzel ve iyi niyetli bir düşünce!!! Ancak bu kaska ve kıyafetlere çok talip çıkacaktır.. Bari sizelarını (S-M-L-XL gibi) yazsan da isteyen arkadaşlar arasında gerçektende kullanabilecek bir arkadaş alsa.. Bu arada şaka maka benimde ihtiyacım var.. Hemde montumla uyumlu rengi.. Ama gerçektende para konusunda çok sıkıntılı bir arkadaşa gitsin isterim bende..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Askerden dönünce tekrar kullanma ihtimalinizin olduğunu düşünüyorum ama karar sizin tabi :bounce:

hayırlı teskereler bu arada kaska gercekten ihtiyaç var iki binerken oglum yada ben acıkta kalıyoruz :rendeer:

valla ben isterim motorum yok ama ban vermezsende cok alınmam yanı arkadasların artcısı olmak ıcın kullanacgım

yaklaşım çok güzel tebrik ederim. umarım askerlik döneminde sorunsuz geçer. hayırlı teskereler şimdiden

arkadaşım madem askere gidiyorsun motosikletede ben talibim. :) zira kasksız kullanamazsın sen onu.:)

Semt olarak nerdesin peki ? ( motoru olup 2 aydır kasksız dolasan bir arkadasım icin soruyorum )

Hayırlı teskereler bu arada ..

öncelikle hayırlı teskereler dilerim .. sonrada bu güzel , örnek davranışdan dolayı tebrik eder kocaman öperim seni ::zencii::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar