- Konu Yazar
iyi geceler.22 ekim salı öğlen 12.00 civarı evim mürefte den her zaman ki gibi üniversiteme çorlu ya gitmekteydim.12 yıldır araba 4 yıldır aktif motosiklet kullanıyorum.ufak tefek hayvanlıklar tali yoldan anayola vahşetle dalmaları bir şekilde sineye çekmekteyim.ancak dün yaşanan olayda cidden nevrim döndü.yola çıktım ybr nin sınırlarını bilerek 70 80 devam etmekteyim.250 mt civarı ötede bir beyaz auris'in traktör sollamaya çıktığını gördüm ve hızı biraz azaltarak rahat geçmesini istedim kaldı ki arada dünyalar kadar mesafe.ama o da ne ? auris traktörü solladı arada yaklaşık 150 mt mesafe ama auris solladıktan sonra kendi şeridine geçmedi! yok üstüme geliyor.sol taraf tarla sağ taraf da gaziköy ün taşlık plajı.hala şeride geçmedi ve artık mesafe iyice kısaldı sola kırsam belki sarhoş tam kırınca uyanır şeridine geçer kafa kafaya geliriz dedim artık kendimi plaja atıyorum derken 1 saniye farkla şeride geçti.aklım çıktı ve dönüp yakalamaya çalıştım.ancak part time işe gidiyorum ve saniyeler bile önemli yetişmem için.neyse yakaladım bağırdım giderken çek falan dedim baktı ne diyorsun gibisinden durmadı gitti.gittiği yerde benim evim yani zorbalık konusunda ısrar etsem oradan çıkamaz yanında da bayan var.babama karşıla bir sor bakalım derdi ne dedim ama yakalayamamış müşteri geldiği için dükkana.hala aklımda kaldı 34 ZTB 44 PLAKALI BEYAZ AURİS gören olursa ve yanlışını söylerse bir gün çayımı içmeye bekler dükkandan bir şarap ısmarlarım.yoksa böyle hayvanlar sakin olmaya devam etsek biledehşet'' saçmaya devam edecek..
iyi geceler..
iyi geceler..