Her çiçekten bal emcüklemek lazım şu fani dünyadaAbi maşallah her motosikletin azda olsa tadına bakmışsın.![]()
Her çiçekten bal emcüklemek lazım şu fani dünyadaAbi maşallah her motosikletin azda olsa tadına bakmışsın.![]()
instagramda karşıma çıkmıştı, AEA'nın yakın arkadaşı bir adam niken almıştı, tracer9'dan da çok iyi viraj dönüyor diyordu. ne oldu acaba, çok yıl geçmiş. Ben o zamanlar scooter sürdüğüm için çok dikkatli bakmamıştım.Niken dahil 3 tekerli motorlar hımbıl adam işi. Sol ayağını yere koymaya üşenen tembel adam işi.
Tracer 9 ile viraj alamıyorsa zaten bıraksın bu işleri, bankamatik önünde emekli kuyruğunda sıra beklesin.instagramda karşıma çıkmıştı, AEA'nın yakın arkadaşı bir adam niken almıştı, tracer9'dan da çok iyi viraj dönüyor diyordu. ne oldu acaba, çok yıl geçmiş. Ben o zamanlar scooter sürdüğüm için çok dikkatli bakmamıştım.
O kadar zor değil yaa, yani peşlerinden gidebiliyorum, yetişemesem de bir sonraki mola yerimiz belli olunca sorun olmuyor, nikki ve tommy bir araya gelince onlar önden yardırıyor ben arkada Cyan'ın peşine takılıyorum. xmax varken bile öyle çok kopmuyordum, çaktırmadan beni bekliyorlarmış meğer sonradan anladım.Abi bütün kombinasyonlar bir araya gelince geriye zaten yapıştırmak kalıyor, peşinizden gelmek zor olsa gerek.![]()
yok yaa, videolardan gördüğüm kadarıyla AEA ile birlikte baya manyak yardırıyorlardı. adamın adını unuttum bak şimdi, meşhur biriydi, bizden de yaşlı sanırım.Tracer 9 ile viraj alamıyorsa zaten bıraksın bu işleri, bankamatik önünde emekli kuyruğunda sıra beklesin.
Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz içinO kadar zor değil yaa, yani peşlerinden gidebiliyorum, yetişemesem de bir sonraki mola yerimiz belli olunca sorun olmuyor, nikki ve tommy bir araya gelince onlar önden yardırıyor ben arkada Cyan'ın peşine takılıyorum. xmax varken bile öyle çok kopmuyordum, çaktırmadan beni bekliyorlarmış meğer sonradan anladım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yok yaa, videolardan gördüğüm kadarıyla AEA ile birlikte baya manyak yardırıyorlardı. adamın adını unuttum bak şimdi, meşhur biriydi, bizden de yaşlı sanırım.
He ya çok keyif almıştım o sürüşlerden bende , yıllar önce bir arkadaşım vardı Mehmet kulakları çınlasın onunla sürdüğüm zamanları hatırlattın bana TommyAdam hımbıl değil, güzel de sürüyor. Zamanında Uçmakdere'de ve Çatalca-Saray arasında güzel yapıştırmışlığımız var.
Eğer nasip olurda bir gün aranıza katılabilirsem göreceğiz abi. Motosiklete başlayalı 5 sene oldu ama nasip kısmet.O kadar zor değil yaa, yani peşlerinden gidebiliyorum, yetişemesem de bir sonraki mola yerimiz belli olunca sorun olmuyor, nikki ve tommy bir araya gelince onlar önden yardırıyor ben arkada Cyan'ın peşine takılıyorum. xmax varken bile öyle çok kopmuyordum, çaktırmadan beni bekliyorlarmış meğer sonradan anladım.![]()
Bu Niken'in en güzel yanı çok dikkat çekici olması , Harley , Africa , Goldwing , GS mies ne varsa yanyana diz bir tanede Niken koy aralarına seyret ilgi odağı hangisiinstagramda karşıma çıkmıştı, AEA'nın yakın arkadaşı bir adam niken almıştı, tracer9'dan da çok iyi viraj dönüyor diyordu. ne oldu acaba, çok yıl geçmiş. Ben o zamanlar scooter sürdüğüm için çok dikkatli bakmamıştım.
Taa nerelerden ayağımıza kadar gelen bu kazulete bakıverelim bari diye toplanmıştır onlar.Bu Niken'in en güzel yanı çok dikkat çekici olması , Harley , Africa , Goldwing , GS mies ne varsa yanyana diz bir tanede Niken koy aralarına seyret ilgi odağı hangisimotofestlerde nadirde olsa bir iki kere denk geldim millet yapıştı makinaya
![]()
E sen de katilsaydin, 6ya 6 hali saha maci yapardiniz aradaCanamlar bence çok çok çok saçma bir taşıt. Ne olduğu belli olmadığı için taşıt diyorum. Bir motorun pratikliğini veremiyor, bunun yanında arabanın da konforunu veremiyor. Eğri oturalım doğru konuşalım, motosiklet dediğimiz çok da konforlu bir taşıt değil. Titrer, rüzgar alır, üşütür, ıslatır. Bunun yanında güvenli de değil. Bu canam'da da bu olumsuzlukların hepsi mevcut. En azından motorda aralardan geçip, trafikten sıyrılabiliyoruz ama bu canam'da o şans da yok. Araba gibi trafikte bekliyorsun ama araba kadar konforlu ve güvenli de değil.
Yani mühendis bunu tasarlarken demiş ki; araba ve motorun bütün olumsuz yanlarını bir araya toplayalım. Tamamen gösteriş için alınan, hiç bir işlevi olmayan bir taşıt sınıfı.
Daha ufakçana olan trikelar güzel. Benim hoşuma gidiyor. Tricity ve Mp3 çok güzel motorlar.
Bir ara piaggio mp3 530'a çok yükseldim. Facebook grubuna gireyim dedim. Bir baktım 11 kişi var grupta.
Caddebostan'daki canam sürücüsünü görmeden yorum yapmamalısın bence. O ara sokaktan yazlık elbisesi ile ağır çekimde( bana da öyle geliyor olabilir) bir çıkışı var, film sahnesi gibi izliyorsun kadını.Canamlar bence çok çok çok saçma bir taşıt.
Ben görmedim ama anlattığına göre o sürücü yürüyerek çıksa da film sahnesi gibi izlenebilir duruyor. Bence orada canam'ın çok bir işlevi yokCaddebostan'daki canam sürücüsünü görmeden yorum yapmamalısın bence. O ara sokaktan yazlık elbisesi ile ağır çekimde( bana da öyle geliyor olabilir) bir çıkışı var, film sahnesi gibi izliyorsun kadını.![]()