Tvs raider 125 aniden gelen yoğun titreme ve ısınma

İlk öncelikle merhabalar motorunun 2. Bakımını yaptırdıktan sonra yaklaşık 2 gün sonra motorunun depo altından cizirdama tarzı sesler ve yoğun bir titreme başladı bu süreçte motorum hem daha fazla yakmaya hemde hızlı ısınmaya başladı yağdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum tekrardan belirtmek istiyorum normal bir titreme değil fazlasıyla sesiyle rahatsız edicek bir titreme ne yapmalıyım yaklaşık 1 haftadır kontak bile çevirmiyorum birşey olucak diye

krankta balans oluşmuştur, yetkili servise garantiden müracaat ilk yolun olsun

İlk öncelikle merhabalar motorunun 2. Bakımını yaptırdıktan sonra yaklaşık 2 gün sonra motorunun depo altından cizirdama tarzı sesler ve yoğun bir titreme başladı bu süreçte motorum hem daha fazla yakmaya hemde hızlı ısınmaya başladı yağdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum tekrardan belirtmek istiyorum normal bir titreme değil fazlasıyla sesiyle rahatsız edicek bir titreme ne yapmalıyım yaklaşık 1 haftadır kontak bile çevirmiyorum birşey olucak diye
bir gelişme varsa bende merak ettim süreci ve problemi ayrıca bu sorunu gösterebilirsen çok daha iyi olur videolu falan. forumda bilgi olur

benim de motorumda çok titreşim var fakat motor aksamında bir sorun yok ve gevşeyen vidaları sıkmama rağmen geçmiyor servis dandik yağ kullanıyor diye düşünüyorum öneriniz var mı

Bizim raiderinde, 4500 ila 6000 devir arasında her tarafı (lokal değil istinasız her yeri zangırdamak tabiri uygun olur o seviyede) titriyor. Servise götürdük motorunda sorun var fabrikadan dönüş bekliyoruz dediler. Dört gün oldu bekliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar