Tvs Jupiter Nasıldır?

Arkadaşlar bir süredir scooter arayışı içerisindeyim,daha önce foruma bununla ilgili öneri konusu açtım bir arkadaş Tvs Jupiteri önerdi biraz araştırdım yakıtı,sağlamlığı vs hakkında iyi yorumlar okudum sizce bu scooter nasıldır,kullananlar varsa memnunlarmı artı eksi yönleri neler bahsederseniz sevinirim.

Hocam senelik vergisi ne kadar oluyor tahminen bilginiz var mı? Çok değilse sorun olmaz

Yıllık 110 tl gibi bişeydi sanırım.
Tvs yi bende öneririm güzeldir.

110 Tl gibi birşeyse sorun değil hocam,Mondial Loyal veya Znu düşünüyordum fakat forumda bi arkadaş Tvsyi önerince kafama daha çok yattı en azından çinliler kadar sorun çıkarmaz değil mi hocam

çinlilerden uzak durun

ayrıca onerım hero dash vx olur,hero hintlilerin önderidir.ayrca 5 yıl garantı abantaj,yıne modele has kucuk avantajlar var usb sarj gıbı ımmobılızer gıbı,saglamlıkta nam salmıs bır markadır hero,kesınlıkle bayıde ınceleyın derım.Ayrıca bu hafta kampanyası basladı guzel ındırımde yapmıslar

çinlilerden uzak durun

ayrıca onerım hero dash vx olur,hero hintlilerin önderidir.ayrca 5 yıl garantı abantaj,yıne modele has kucuk avantajlar var usb sarj gıbı ımmobılızer gıbı,saglamlıkta nam salmıs bır markadır hero,kesınlıkle bayıde ınceleyın derım.Ayrıca bu hafta kampanyası basladı guzel ındırımde yapmıslar

Hocam bütçemi biraz aşıyorda Hero veya Tvs için 1 ay daha bekelemem lazım bekleyip tvs veya heromu alsam yoksa Mondial znu veya loyal gibi bişey mi alsam hemen kararsızım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar