Merhaba arkadaşlar Selim ben,İstanbuldan. Uzun bir araştırma sonrası TVS jupiter modeli ile aranızdayım. Şuanlık çok memnunum motordan gayet başarılı. İlk aldığım gün daha 13km yol gittikten sonra km teli kopmuştu,(Şanssızlık) serviste halloldu onun dışında herhangi bir sorun yok. Lastik havasından kaynaklandığını düşündüğüm 40km hızın üstünde hafif bir zıplama var havayı biraz indirip deneme yapıcam. Tekeriniz düz bassın.
Lastik havalarını olcturdum normal düzeyde olduğunu söylediler. Bence giderken zıplama konusu amortisörlerin diğer scooterlere gore daha sert olması. Rodaj döneminin sonunda belki biraz daha yumuşayabilir (Tahmin tabiki). Yalniz sunu kabul etmek gerekiyorki hangi marka ve hangi modeli alırsak alalım öncelikle lastiklerin kaliteli ve kendini ispatlamış markalarla değişmesi gerekiyor. Rodaj sonrası biraz eskidikden sonra değiştirmeyi düşünüyorum. Onun haricinde TVS güzel ve basarili bir model çıkarmış. Sürüş keyfi güzel oturuş pozisyonu yormuyor insani. Dönüş çapının geniş olmasından ve jantların diğer rakiplerinden büyük olmasından dolayida şehir ici güzel manevra yapılabiliyor. Düzenli bakımla uzun yıllar ve uzun km ler sorunsuz gideceğine benziyor. Saygılarımla tekeriniz düz bassin.