TVS APACHE yi Bilen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tvs Apache bu motorlar çok hoşuma gidiyor arkadaşlar bilen varmı aranızda bu motorları sağlamlık yönünden tip olrak yerli zaten

apache1.jpg

özellikleri::>>> Marka TVS
Tipi Naked / Roadster
Motor Hacmi 126 - 250 cm3
Motor Gücü 126 - 150 arası
Silindir Sayısı Tek Silindir

yav bu sitede yanlış yazdığımız zaman niye düzeltemiyoz yeterli yazcaktım yerli oldu a.

Son düzenleme:
daha öncelendiğini biliyorum
bilenlere sorayım diye açtım.

Almayı düşünüyorsan kesinlikle pişman olmayacağın bir motor. Sağlamlık-performans- tip hepsi onda var bence sınıfının en iyisi ben sıfır aldım şuanda 8000 km tek sorunum gösterge ışıkları yandı. Onuda 3-5 milyona değiştirttim. Birde bu motorun albenisi parça fiyatlarında gizli http://www.tvsturkiye.com/
sitesine gir parça fiyatlarını incele. Gerçekten çok hesaplı ve kaliteli. Şimdiden hayırlı olsun diyeyim. Sıfır mı 2. el mi alacan ?

Yukarıdaki Linkte tüm bilgilere ulasabilirsin.. Buraya konu açman anlamsız...

Veee ; Alacaksan memnun kalacağın bir motor.. Hızı görüntüsü ve sağlamlığı acısından Tatmin edici bir motor...

ekaragz82 arkadasiminda dedigi gibi parca yönünden cok avantajli bi motor cok ucuz parcalari... mesela bi marş motoru 500 küsür ytl ve bunun gibi bir cok ucuz parcalar:cherry::cherry:

ekaragz82 arkadasiminda dedigi gibi parca yönünden cok avantajli bi motor cok ucuz parcalari... mesela bi marş motoru 500 küsür ytl ve bunun gibi bir cok ucuz parcalar:cherry::cherry:

maşallah dişlerinde iyi parlıyo ::queen: sende ezberledin bir marş motorunu söle bakalım hiç çevrende marş motoru değiştiren APACHE gördün mü pahalı parçalarından söz etmek istiyosan banada benzin deposu pahalı geliyo ufak bir ezik var yenisi pahalı olduğu için değiştiremiyorum ama bir honda bir yamaha kalitesindeki bir motorun bazı arkadaşlar alınmasın kalitesine yaklaşmış diyelim hani köklü firmalar ya tvs Türkiyede yeni o sebepten parça fiyatlar onlara göre çok çok iyi saygılar :bounce:

maşallah dişlerinde iyi parlıyo ::queen: sende ezberledin bir marş motorunu söle bakalım hiç çevrende marş motoru değiştiren APACHE gördün mü pahalı parçalarından söz etmek istiyosan banada benzin deposu pahalı geliyo ufak bir ezik var yenisi pahalı olduğu için değiştiremiyorum ama bir honda bir yamaha kalitesindeki bir motorun bazı arkadaşlar alınmasın kalitesine yaklaşmış diyelim hani köklü firmalar ya tvs Türkiyede yeni o sebepten parça fiyatlar onlara göre çok çok iyi saygılar :bounce:

marş motoru degiştirenini görmedimde marş rölesini degiştirenini gördüm onun için bile cok ucuk bi fiyat vermişlerdi su an rakam aklimda degil ilgili arkadaslar araştirip bilgilendirirlerse iyi olur:cat::rendeer::wiinkk:

Olabilir listeye bakmadım ama honda ve yamahadan daha hesaplı olduğu kanısındayım ben zaten şeffaf bir marka parça fiyatları aleni bence tüm markalar bunu yapmalı..

Olabilir listeye bakmadım ama honda ve yamahadan daha hesaplı olduğu kanısındayım ben zaten şeffaf bir marka parça fiyatları aleni bence tüm markalar bunu yapmalı..

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:valla yoprum yok dedigim dedik çaldigim düdük misali ne diyim artik:queen::queen::queen:

Öyle tabi hangisi parça fiyatlarını koymuş sitesine açık yüreklilikle.

sedat başlıcam marş motoruna:D tutturmuşsun marş marş ya zaten marş motoru nası bozulur ancak köürü biter onuda taktırabiliyosun oda çok cüzi fiyat ya aklın alıyomu 500ytl ufacık mars motoru:S sanmam yahu motorun parcaları taş gibi ben önceki motorlarımın orasını burasını sökerdim vidalarını fln sıkardım hoşuma giderdi ama bu velet hiç fasol vermiyo ki bi tarafını kurcaliyim adamlar zımbaa gibi yapmışlar süper motor arkadaşlar daha bi tarafı bozulmadıgı için fiyatını parcasını fln bilmiom bi anpülü patladı gösterge oda mühim degil

sedat kny al resmini cektim sana
fotoraf0031ty0.jpg

sedat başlıcam marş motoruna:D tutturmuşsun marş marş ya zaten marş motoru nası bozulur ancak köürü biter onuda taktırabiliyosun oda çok cüzi fiyat ya aklın alıyomu 500ytl ufacık mars motoru:S sanmam yahu motorun parcaları taş gibi ben önceki motorlarımın orasını burasını sökerdim vidalarını fln sıkardım hoşuma giderdi ama bu velet hiç fasol vermiyo ki bi tarafını kurcaliyim adamlar zımbaa gibi yapmışlar süper motor arkadaşlar daha bi tarafı bozulmadıgı için fiyatını parcasını fln bilmiom bi anpülü patladı gösterge oda mühim degil

sedat kny al resmini cektim sana
fotoraf0031ty0.jpg

hacı görüntüde performansta kalitede sorun yok herşey güzel benım tek sıkındım anladin sen onu.... arkadaslar parca fiyatlarinin ybrden daha ucuz oldugunu döylüyor ondan aklim hayalim almiyor yani düpe düz saçmalik:queen:

Öyle tabi hangisi parça fiyatlarını koymuş sitesine açık yüreklilikle.

apache koymuşta ne oldmuş şimdi orda bütün parcalarin fiyatlari mevcutmu sanki oraya yok keçe yok rulman nerde ucuz parcalar var onlari koymuş.... isterse dünyaya duyursun fiyatlari benim cebimi yaktiktan sonra:farao::farao:

Son düzenleme:
Sedat kardeş madem öle diyosun git bir yamaha servisine al parçalarının liste fiyatını yayınla bakalım karşılaştıralım ne nedir. Bizim fiyatlar zaten ortada.

ya sedat yamahadan almıyoki paraları sirkeciden madul parcalar alıyo:D ehuehu onlarda haliyle ucuz ben sedat kardeşimizi gayet iyi anlıyorum arkadaşlar halbuki apachinin büyük bi hayranı kendisi ama parcaların fiyatları hindistandan geldigi icin biraz pahalı gibi ama gene diyorum bu motor hak ediyo kaza yapmadıkca parcalarına bişide olmuyo

ya sedat yamahadan almıyoki paraları sirkeciden madul parcalar alıyo:D ehuehu onlarda haliyle ucuz ben sedat kardeşimizi gayet iyi anlıyorum arkadaşlar halbuki apachinin büyük bi hayranı kendisi ama parcaların fiyatları hindistandan geldigi icin biraz pahalı gibi ama gene diyorum bu motor hak ediyo kaza yapmadıkca parcalarına bişide olmuyo

ya şu forumda beni tek anlayan adam tebrik ederim :):p

Sedat üzme canını seneye Apache parçalarınında muadilleri çıkar sende al bi APACHE :cat:

tşk ederim cnm benim :) hava çok güzel birini bulursam dükkana bırakıcam çıkıp belgrada fln gidicem arkadaşla:D onada yeni cbf aldık az duman yutturim :D cnm sıkılıo

Sedat üzme canını seneye Apache parçalarınında muadilleri çıkar sende al bi APACHE :cat:

inş ya sirkeciye düşerse bu parcalar süper olur ya ben inanıyorum acayip bi tvs patlaması var kesin yedek parcaları sagda solda bulunur hale gelicek

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar