TVS APACHE yi Bilen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çıkarda onlarin bile cep yakacagindan korkuyorum:queen::queen::queen:

sedat cin malına harcadıgım parayı bi ben bide cevremdekiler bilir sıfır apachi alırdım ya mondial zat a harcadıgım parayla hala kredi kartı borclarını ödüyom alıcan böle saglam bişi elini cebine zırt pırt atmıcan atarsanda saglam atıcan :D

sedat cin malına harcadıgım parayı bi ben bide cevremdekiler bilir sıfır apachi alırdım ya mondial zat a harcadıgım parayla hala kredi kartı borclarını ödüyom alıcan böle saglam bişi elini cebine zırt pırt atmıcan atarsanda saglam atıcan :D

hacı ayberk abimiz var zat kullaniyor 12 binde motoru görmüşsündür namazdan sonra... tık dememiş makina allah nazardan saklasin saat:)

hacı ayberk abimiz var zat kullaniyor 12 binde motoru görmüşsündür namazdan sonra... tık dememiş makina allah nazardan saklasin saat:)

he gördüm motoru benim kınalı kuzu aklıma geldi ben talihsizlikler yaşadım ondan ötürü bu yaram arkadaşlarım hep motorcu gelip istiyolar bende kıramıyom veriyom bi geliyo motor yan yatmış üstüne ben yapmadım dio 3 kere büyük kaza yaptı kaporta degiş babam degiş en son sıfır herşeyi degiştim kardeşime verdim oda arkadasına vermiş motorun ön kaporta yandan baktım ful cizim dedim satıyom yeter :) daha cinliye el degdirmem elim yandı cünkü zatı ben ezbere bilirim tamirci bile sökse takılır ben takılmam cigerini bile söktüm şu tvs yede bi gün el atıcam ama müsade etmiyo:D

he gördüm motoru benim kınalı kuzu aklıma geldi ben talihsizlikler yaşadım ondan ötürü bu yaram arkadaşlarım hep motorcu gelip istiyolar bende kıramıyom veriyom bi geliyo motor yan yatmış üstüne ben yapmadım dio 3 kere büyük kaza yaptı kaporta degiş babam degiş en son sıfır herşeyi degiştim kardeşime verdim oda arkadasına vermiş motorun ön kaporta yandan baktım ful cizim dedim satıyom yeter :) daha cinliye el degdirmem elim yandı cünkü zatı ben ezbere bilirim tamirci bile sökse takılır ben takılmam cigerini bile söktüm şu tvs yede bi gün el atıcam ama müsade etmiyo:D

:cherry::cherry::cherry:Neyse apachecilerle konuşmaya doyum olmuyor.... aşagi iniyimde motoruma kese atcam:queen:eyüp camiine giderken epey bi kirlendi....:)

:cherry::cherry::cherry:Neyse apachecilerle konuşmaya doyum olmuyor.... aşagi iniyimde motoruma kese atcam:queen:eyüp camiine giderken epey bi kirlendi....:)

ehuehu benim motor temiz hayret:) siyahya hemen toz toprak oluo ya benzini çok az yakıyo süper be ya gelde benim motoruda sil tekerlerine arap sabunu sür hiç sürmedim üşeniyom sedat:D

biz cbr 125 r ve mz racer 200 lerle boşuna uğraşmışız be arkadaşlar motordan anlayan i abim gösterdi motorda tip de motoruda iyi sizde problem pek yaşamazsın dediniz en mantıklısı bu motor o zaman.herkese teşekkürler.

2 sorunu var . titreşim (gidonda olduğu söyleniyor) , selesinin artçı ile kullanıldığında rahatsız edecek kadar küçük olduğu.

Onun dışında kalite desen kalite ekonomi desen ekonomi performans desen yerinde ayrıca çinde üretilmiyor.

Bu motosiklet alınırsa cbf 150 ybr 125 tokatlamak farzdır :p,,

ben motoruma aşıgım:D tvs:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::p:p

#######^^^#####^^^#####^^^####^^^^####^^
#######^^#######^#######^^####^^^^####^^
^^###^^^^###############^^####^^^^####^^
^^###^^^^###############^^####^^^^####^^
^^###^^^^^#############^^^####^^^^####^^
^^###^^^^^^###########^^^^####^^^^####^^
^^###^^^^^^^^#######^^^^^^####^^^^####^^
^^###^^^^^^^^^#####^^^^^^^^###^^^^###^^^
#######^^^^^^^^###^^^^^^^^^^########^^^^
#######^^^^^^^^^#^^^^^^^^^^^^######^^^^^

Valla arakdaslar gercekten parca fıyatları uygun degıl benım bır arkadasım bı motorla carpıstı yandan carptı :p Far depo ıbre 800 kusur tuttu :S

Apache gerek görünüş gerekde teknik özellikler bakımında çok güzel bir motor..
13.5 beygir dile kolay CBR den güçlü
her yönden seri bir motor ve hint malı..
satışında biraz zorluk yaşanılabilir ancak 1-2 seneye Apache Türkiye'de iyice yaygınlaşınca sorun olacagını sanmıyorum..
yedek parcalarının fiyatıda uygun..

TVS almayı düşüyorum
ybr de qüzel ama far kısmı motor ile çok uyumsuz..
2008 e kadar olan ybrlerin farları çok uyumluydu motor ile bir bütündü
ancak şuan sıfır üretilenler hiç hoşuma gitmiyor
tercihim TVS dir :cat:

Allah aşkına çözün şu muhabbeti; çarşambaya kadar motor alıcam hala ybr mi tvs mi çıkamadaım içinden!!!!! biri diyor ybr efsane oldu ki doğrudur, diğeri diyor tvs ybr'yi katlar ki doğru olabilir. ama şu titreşim ve servis konularında tvs sınıfta kalıyor gibi.
bir bulup da binebilsem anlayacam amma.....
galiba ben ybr alıcam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar