- Motosikleti
- Tiger1200, Tvs Apache
Benim motorunda zorlanmadan çıktığı hız 110 civarı ondan sonrası rüzgara göre yavaş yavaş saniye gibi artıyor 130 a kadar
Birde 2.vitesde motor traktör gibi çalışıyor zincir bollaştı ondanmı acaba
En son motul 10-40 yağ koymuştum 1500 km yi geçti onuda değiştirmek lazım, bujiyide değiştireyim aradan çıksın
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ----------
Arkadaşlar yarın yaşar motora gidip hava ve yağ filtresini değiştircem. Motor 7300 km oldu bujiyide değiştircem ama kendim ngk bujimi alıp takayım yoksa servisde orjinal bujimi taksınlar ?
buji için servisle konuşma bile, kendin alıp tak gitsin. servir yağ filtresini 10 tl ye ve hava filtresinide 25 tl ye değiştiriyor "bayrampaşa-motobest2" şubesinde. zinciri bedava gerdi, işçilik yok gibiydi zaten parada almadı.
evet, hafif yokuş yukarı doğru 105 görüyordu ve önümde araba yüzünden yavaşladım sonrada yol bitti. 110 rahat görüyor. düz yolda 120 falan. yokuş aşağı pek zorlamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
Merhaba.. Bugün hava baya sıcaktı.. Kontağı her açtığımda benzin göstergesi farklı gösteriyordu.. Havalardan dolayı mı oldu sizce..
motorun kontağı kapat ve sola yatır sonra aç, o zaman depo full oluyor. kontağı kapat ve motoru sağa yatır sonra kontağı aç, o zamanda benzin bitik oluyor. motorun yakıt okuma parçası benzin deposunun sol tarafında.