Arkadaşlar almayi duşunenler iyi okusun akillari hep takiliyor bu titresim olayina. Ben 2011 model kirmizi tvs sahibiyim hatta ilk sayfalarda cok resmi var motorumun ilk hiz denemesi yapip ben atmistim resmini 137km hiz

bu motorun karsina cikacak motorlar cbf ve ybr dir. Cbr ile karsilastirmayalim bence sonucta o racing bizimki commuter makina. Simdi tvs de TITRESIM VAR yok diyen yalan soyler 2011 2012 kasada titresim articinin ayagini koydugu yerde var yeni kasalarda ise titresim motoru suren kisinin ayaklarinin altinda var. Her iki motoru surdugum icin bu kesin bilgidir. Ozellikle titresim belli bir devirde ortaya cikiyor benim motorumda 6 biin 7000 devir arasi oluyor ve sonta geciyor. 110 ustu hizlara ciktimi bu titresimi gidonda hissediyorum ama elimde karincalanma tarzi seyleri asla yasamadim. Titresim deyince millet korkuyor kardesim tek silindir ve güclu olan cogu motor titrer. Cbr 250 r bile titriyor. Eger titresim istemiyor 2 silindir veya ustu motot alin veya beygir gucu kısılmıs motorun seriligiyle oynanmis gaza basinca apache gibi şahlanmayan cbf veya ybr alin. Bu motorlara lafim yok ama benim gozumde cbf dede motoru ybr bisiklettir. Ama gel gelelim marka fasistligi oldugu icin cinde uretilen ve ustende honda veyahut yamaha yazan cin malini gider has hint mali ile karsilastirisiniz. Ha bu arada söyle diyeyim dünyanin en buyuk5 ureticisinden 2 ureticisi hintlidir. ( bajaj motor ve hero motor ). Yukarida allah şahit ybr'in 55 ile ciktigi rampayi her yaz 85 90 ile cikiyorum. O kadarda gucludur bu motor. Benim boyum 185 kilom 92. Benim gibi kalipli adamlara ozellikle bu motoru tavsiye ederim cunku diger motorlar beygir dusuklugunden dolayi cok daha zorlaniyor ozellikle arkada artcida varsa bittin

Simdi ben bu gruba cok yazamiyorum okulum ve isimden dolayi ama burada bu motora gonul vermis bir kac arkadas gordum sizleride tebrik ederim. Ben satiyorum motorumu Allahin izniyle 3.5 yasinda suan ve 10.000 km scooter 5.000 km cbf 13.000 km apache ile yol devirdim artik 250cc zamani geldi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:34 ----------
Bu arada sunuda ekleyeyim bu motor yazlari her gun 30km kislari ise en az 5km yapiyorum günde is yuzunden. Bir gün bile titresim oldugundan dolayi bir lanet etmedim motora. Cunku belli bir zaman sonra o surme keyfini alinca hissetmiyorsunuz hic bir sey ve uzun yola asla mani degil. Ben antalyaya gittim 400km yaptim 1 mola ile cok cok rahat gecti.