TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selo arkadaşlar aç kalacak derken aşçılığına laf etmedim. mangal başında biz yeriz onlar aç kalır demek istedim:p

ben şile diyorum arkadaşlar.. bol virajlı geniş geniş güzel yolları var..

evet şile yolu gerçekten güzel. arada çukurları oluyor irili ufaklı ama olsun : azcıkda kros yapmak iyidir :D

selami abi benimki 2013 galbia ondan olabilir. yutupda denenmiş motorlar eski kasa ondan olmuyor olabilir.

Hava durumu pazr günüde yağmurlu gösteriyor ama bugünkü kadar değil. Bugün %50 gösteriyor. Pazar günü %20. Tabi Allahın işine karışılmaz onuda ekliyim :)

Selo yaz beni de :)
Güzel olacak gibi. Umarım hava da güzel olur.

Oooo beykozlu gel tabi seni en basa yazayim istersen :) gelmezsen varya yerim seni :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------

1 selami
2 sabri
3 eröl
4 sertac
5 kaan
6 ugur
7 tan
8 turkishpower
9 Özkan
10 Can
11 Serhat
12 beykozlu :)
13?

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Beni cbr sahibi yaptiniz ama apache hala kalbimde belki 5 sene sonra bakarim yeni modellere serkan baskan

Son düzenleme:
Kesinlikle yanlış daha çok kayar o zaman, lastik havası kumda indirilir sadece ayrıca lastikleri değiştir bence ama en iyisi yağmurda binme daha iyi

Kesinlikle yanlış daha çok kayar o zaman, lastik havası kumda indirilir sadece ayrıca lastikleri değiştir bence ama en iyisi yağmurda binme daha iyi

yağmur değilde aslında asfaltın kalitesi en büyük rolü yapıyor. bazı yollarda arkaya asıldıgım halde çok geç kitliyo bazende hiç kitlemiyor. Bugün çok şaşırttı beni sava lastiklerim :)

yağmur değilde aslında asfaltın kalitesi en büyük rolü yapıyor. bazı yollarda arkaya asıldıgım halde çok geç kitliyo bazende hiç kitlemiyor. Bugün çok şaşırttı beni sava lastiklerim :)

kostebek yuvarlarınında hatırı sayılır derecede etkisi var lastiğin üzerindeki basıncı azlatıp kayma yapabiliyor aslında olacak bazalttan londra asvaltı kaza oranı 4te 1 düşer:)

Cemtek motora gittim çıtırtı sesi için 6 bin 7 bin devirde söyledim adam apaçilerde olur subap sesi dedi bişey olmaz ondan dedi sürate gidip göstercem cemtek motorun servisi berbat...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar