TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

özkan o kurstan aldığın evraklar polisin gözünde bir hiç,belki polise yalvarır yakarız işte abi kazandım herşeyim tam
sadece trafiğe gidip karta basılacak felan dersiniz işte bu hafta son daha gezi felan olmuyacak dersen eğer polis te
iyi birine denk gelirse yırtarsın
gerçi bizde o kadar ehliyetli adamız polise yem etmeyiz
ne zaman o belgeleri ehliyete çevirir cebine koyarsın işte o zaman sıkıntı olmaz
şimdi polis çevirmez çevirmez gel derim ulen terslik değilmi çevireceği tutar ceza felan keser bu sefer de ben suçluluk duyarım
o yüzden sizleri sıkıştırmıyacam gelin diye siz bilirsiniz.

Yalvarır yakarırım gerekirse abi boşver :) hafta sonu listesine can ile benide ekleyinn :))

özkan o kurstan aldığın evraklar polisin gözünde bir hiç,belki polise yalvarır yakarız işte abi kazandım herşeyim tam
sadece trafiğe gidip karta basılacak felan dersiniz işte bu hafta son daha gezi felan olmuyacak dersen eğer polis te
iyi birine denk gelirse yırtarsın
gerçi bizde o kadar ehliyetli adamız polise yem etmeyiz
ne zaman o belgeleri ehliyete çevirir cebine koyarsın işte o zaman sıkıntı olmaz
şimdi polis çevirmez çevirmez gel derim ulen terslik değilmi çevireceği tutar ceza felan keser bu sefer de ben suçluluk duyarım
o yüzden sizleri sıkıştırmıyacam gelin diye siz bilirsiniz.

Abi imkan olsa zaten durmayız burda ama ehliyet işi hele kurs aklıma geldi mi sinirlerim tepeme çıkıyor. Şerefsizler ağustos 25'te giricektim direksiyon sınavına 5. sefer oldu ertelediler yine. Normalde bu geçtiğimiz h.sonu girmiştim sınava ama 5-6 ekime ertelendi.

Bu arada sertaç abi'nin arkadaşı evraklarla geziyormuş. Ehliyeti çıkarmamış. Sertaç abi en az 1 senedir öyle geziyor sıkıntı olmadı dedi. 2 kere polis çevirmiş randevu alamadığını söylemiş. Polisler de insaflıymış salmış.

2013 model diye 5000 tl nakit verdigim motorun faturalari elime geldiginde model 2012 gozukuyordu. Baayi yi aradm iste yarm saat sonra donucez bes dk sonra donucez diye gecistrdiler. Ithalatci firmayi aradigimda motor no dan arac 2012 gozukuyo dediler. Ama motor yeni kasa dedim. Ne yapmam gerek anlamadim sizede bi danismak istedim

artçı olarak kesin gelecek zaten kaçarı yok :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------

mangalı kesin yakacaz aga:cherry:

cagatay işin yoksa sende gel..benzine ortak olurum senin.. feribota atla gel..

Cagatay hadi gelirsen yiyecegin iceceginde benden olsun :)

çağatay gelirsen sana tiger egzoz alcam:p

çağatay sen gel bir çift led benden olsun :) hahahahahaha

şimdi gördüm mesajları abilerim çok teşekkür ederim:) şu sj1000le spy alarmı aldım bu ay ikiside tek çekim birde peder erkek adamsın evleneceksin diye ev aldırdı onunda kredisi acayip belimi büküyor:pr:keşke aynı şehirde olsaydık yav:salut:

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Milleti gaza getirmis adama bak yahuu zuzuyu yikamayi unutma cici cocuk olsun benim keciyi temizliyip biraktiydim iki haftadir yatiyor neden bende anlamadim niye gezmiyom lem ben acisini fena cikaracam ama km 1900 su an

şimdi gördüm mesajları abilerim çok teşekkür ederim:) şu sj1000le spy alarmı aldım bu ay ikiside tek çekim birde peder erkek adamsın evleneceksin diye ev aldırdı onunda kredisi acayip belimi büküyor:pr:keşke aynı şehirde olsaydık yav:salut:

evlenceksin büyük adamsın :) üstad o zaman sana vaadlerimizi değiştirelim :D benden çatal bıçak seti :D hahhaahha :)

Arkadaşlar beni de yazın listeye Gaziosmanpaşada oturuyorum.Malumunuz balata yakınım Sertaç buluşup hareket edebilirirz...

---------- Post added at 21:03 ---------- Previous post was at 21:01 ----------

1 selami
2 sabri
3 eröl
4 sertac
5 kaan
6 ugur
7 tan
8 turkishpower
9 Özkan
10 Can
11 Serhat

Arkadaşlar beni de yazın listeye Gaziosmanpaşada oturuyorum.Malumunuz balata yakınım Sertaç buluşup hareket edebilirirz...

1 selami
2 sabri
3 eröl
4 sertac
5 kaan
6 ugur
7 tan
8 turkishpower
9 Özkan
10 Can
11 Serhat

serhat güzel tercih

evet beyler yokmu artıran :mrgreen:

1 selami
2 sabri
3 eröl
4 sertac
5 kaan
6 ugur
7 tan
8 turkishpower
9 Özkan
10 Can
11 Serhat

Can ile bende okmeydanında oturuyoruz,burdan hep birlikte buluşup gidebiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar