TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Oooo can özkan sertac kaan bulusmus tanismissiniz bile vallahi bravo helal sizlere

Bir bomba haberde benden gelsin o zaman
Bu soleyeceklerim komple apache topigi icin gecerlidir
Pazar gunu havalar guzel olursa yagmur olmazsa asrin apache bulusmasini duzenleyecegiz
Hadi bakalim tum apacheler pazar gunune kendinizi ayarlayin mazeret istemem herkes gelecek
Gidecegimiz yer olarak ta sile ye gitmeyi planliyoruz ufaktan piknik te yapabiliririz mangal türü
Yada olmasi hazir yiyecekler alip yiyebiliriz
Buna toplam herkesin fikri ile yapacagiz
Tavuk sucuk alip ta izgara yapabiliriz
Maksat gonuller bir olsun
Maksat bulusup tanismak kaynasmak olsun
Maksat yeni dostluklar arkadasliklar edinmek
Hadi bakalim simdi herkes listeye adini yazdirsin
Beykozlu vardi beykozlu nerde la o :) hep gezi isteyip sonra da gelmeyen:) onuda gormek istiyorum

Liste ben bankolari yazayim:)
1 selami
2 sabri
3 eröl
4 ?
5 ?
6 ?

Oooo can özkan sertac kaan bulusmus tanismissiniz bile vallahi bravo helal sizlere

Pazar gunu havalar guzel olursa yagmur olmazsa asrin apache bulusmasini duzenleyecegiz
Hadi bakalim tum apacheler pazar gunune kendinizi ayarlayin mazeret istemem herkes gelecek
Gidecegimiz yer olarak ta sile ye gitmeyi planliyoruz ufaktan piknik te yapabiliririz mangal türü
Beykozlu vardi beykozlu nerde la o :) hep gezi isteyip sonra da gelmeyen:) onuda gormek istiyorum

1 selami
2 sabri
3 eröl
4 sertac
5 ?
6 ?

Ustad dedigin gibi havaaa iyi olursa mutlaka ;) avrupa yakasindan gelecek olanlar ile vapura binmeden bulusuruz. Hareme hep birlikte geceriz. Yemeknolayinida simdikik herkes kendini ceker. Mangal isteyen varsa illa en azindan herkes kendine gore ve biraz fazladan sucuk veya ne yicekse getiriri birazini paylasiir .

1 selami
2 sabri
3 eröl
4 ?
5 ?
6 ?

Abi henùz ehliyet işini halledemedim. 3 hafta sonra tamamen elimde olucak inşallah. Bir daha ki buluşmaya yanınızdayım.

Yaz benide sıraya :) işim olmassa gelirim avrupa yakasında toplanıp gideriz hep beraber bide cbf gelir belki

sbr

can bari bu bulışmaya gel ya.. bak selami asrın buluşmasını yapıyooo:queen::queen:

1 selami
2 sabri
3 eröl
4 sertac
5 kaan
6 ?

Yene icme isini en son cuma gunu ortak bi karara vararsak ona gore kararlastiracagiz.

sbr

Artçı olarak gelebilirsin :)

artçı olarak kesin gelecek zaten kaçarı yok :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------

1 selami
2 sabri
3 eröl
4 sertac
5 kaan
6 ?

Yene icme isini en son cuma gunu ortak bi karara vararsak ona gore kararlastiracagiz.

mangalı kesin yakacaz aga:cherry:

cagatay işin yoksa sende gel..benzine ortak olurum senin.. feribota atla gel..

ya şu gezi işine bir türlü dahil olamıyorum :pr: bu hafta sonu ailecek toplanılıyor bizde ama sıyrılabilirsem kaçıp yanınıza gelmeyi isterim.
Bu gün kışlık hazırlıklarımı yapmak için izmite gittim diz örtüsü ve el kılıfı aldım. kışın çok işe yarayacak gibime geliyor :)
rqxy.jpg

jqdq.jpg

Cumartesi olda gelirdim arkadaşlar ya pazar günü işim var sizlerlede tanışmak istiyordum uzun zamandan beri

Cumartesi olda gelirdim arkadaşlar ya pazar günü işim var sizlerlede tanışmak istiyordum uzun zamandan beri

Yav asrin bulusmasi olacak diyorum herkes isim var diyir arkadaslar zaten bu haftadan sonrasi kis birfaha seneye kadar belki motorlara binemeyiz
Hani isleriniz cok acil ve onemli degil ise ertelemeye calisin bu firsat birdaha ele gecmez herkesi birarada bidaha zir toplariz
Hadi yazin listeye isimlerinizi

selami abi inş ayarlayıpta gelebilirim kaç seferdir ekiyor gibi oluyorum ama k.bakmayın isteyerek olmuyor.Gezmeden öncelikli işler çıkıyor eger gelebilirsem 2 motor gelecez

selami abi inş ayarlayıpta gelebilirim kaç seferdir ekiyor gibi oluyorum ama k.bakmayın isteyerek olmuyor.Gezmeden öncelikli işler çıkıyor eger gelebilirsem 2 motor gelecez

İnsallah ercan gelin beklerim

Cagatay olum bu kadar isteye ben bisikletle bile gelirim valla :)
Benzin bedava
Yeme icme bedava
Led desen oyle
E gel bide kari bulalim evlenir gidersin ahhaha :)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Aboww beni hemen eklemissin selo isin varmi diye soran yok biliyon tabi kacirmiyacagimi kamerayi aldim onuda denerik artik...

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Basicamda 190 dan sonra zaptedemiyorum ruzgar aliyor yersen...

1 selami
2 sabri
3 eröl
4 sertac
5 kaan
6 ?

Listeyi guncel tutalim hadi beyler yok mu 6.

Bu arada erol kanka yemem tabikide :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar